Marseille Luchthaven

Marseille Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

BP 55 AP de Marseille, P 11, 13728 Marignane Cedex

GDS-Code: MRS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - DO:

07:30 - 23:30

VR:

07:30 - 24:00

ZA - ZO:

07:30 - 23:30

Vakanties:

07:30 - 23:30

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Marseille Luchthaven

Vlot een keurige auto huren nabij Marseille Airport (MRS)

Marseille is een klinkende naam en velen bezochten deze roemruchte Franse havenstad al voor privé- en zakelijke doeleinden. Tijdens uw bezoek kunt u vlakbij het vliegveld van de stad bij Sixt een goede huurauto voor zoveel dagen als nodig is huren. Een auto huren bij onze autoverhuur werkt plezierig en eenvoudig. Vakkundige medewerkers helpen u graag om u de beste auto in uw situatie te kunnen verhuren. U kunt bij ons op Marseille Airport 7 dagen per week terecht op onze locatie BP 55 AP, P 11, 13728 Marignane Cedex.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt autoverhuur voor zorgeloos vervoer vanaf Marseille Airport

Sixt autoverhuur voor zorgeloos vervoer vanaf Marseille Airport

Wij zijn een ervaren verhuurbedrijf dat er een eer in stelt om iedereen van dienst te kunnen zijn met de verhuur van een geschikte auto. U kunt bij ons in iedere klasse een auto huren en wij maken ons te allen tijde sterk voor zeer scherpe prijzen. Voor welk model u ook kiest, wij sturen u altijd de weg op met een huurauto die veilig, comfortabel en in uitmuntende technische conditie is. U rijdt het bruisende Marseille en uw andere bestemmingen beslist tegemoet op een zorgeloze en absoluut veilige manier.

Op Marseille airport kunt u een auto huren voor alle doeleinden

Op Marseille airport kunt u een auto huren voor alle doeleinden

Op onze locatie bij Marseille Airport staat een flink wagenpark klaar waaruit u een keuze kunt maken voor een goede auto die past bij uw behoeften. Zowel voor zakelijk gebruik als voor privé doeleinden zoals een vakantie, kunt u bij ons een fraaie auto huren. En ook wanneer u een bestelauto nodig heeft voor het vervoer van veel bagage of goederen, kunnen wij u voor korte of langere tijd precies de auto leveren die u nodig heeft voor efficiënt vervoer.