Montpellier Luchthaven

Montpellier Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroport Montpellier Mediterr., 34130 Mauguio

GDS-Code: MPL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA:

08:00 - 23:00

DI - DO:

08:00 - 21:30

VR:

08:00 - 23:00

ZA:

09:00 - 17:00

ZO:

09:00 - 23:00

Vakanties:

09:00 - 23:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Montpellier Luchthaven

Een auto huren op Montpellier Airport

Sixt autoverhuur heet u van harte welkom op de locatie Montpellier Airport. Samen met mijn team helpen wij u graag bij het vinden en overhandigen van de juiste huurauto. Een auto huren is makkelijk en snel geregeld bij Montpellier Airport, want wij vinden het erg belangrijk dat u snel Montpellier en omstreken kunt gaan bezoeken. U kunt voor elke gelegenheid bij ons een auto huren. Of u nu een auto wilt huren voor uw vakantie of voor uw zakelijke reis, wij hebben altijd een passend model voor u klaarstaan. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen op Montpellier Airport!

Bent u van plan om binnenkort naar Montpellier of omgeving te gaan? Om zo comfortabel mogelijk uw bestemming in Frankrijk te bereiken, kunt u een auto huren in Montpellier Airport. Dit betekent dat u niet meer hoeft te wachten op het openbaar vervoer of een dure taxi. Sixt biedt u namelijk uitstekende en goedkope autoverhuur. Zodra u geland bent, rijdt u binnen een mum van tijd weg. Op het vliegveld bij uitgang A loopt u direct op onze informatiebalie af. Op parkeerdek P1 staat de auto voor u klaar. Onze vriendelijke medewerkers in van autoverhuur in Montpellier Airport zijn 7 dagen per week aanwezig om de overdracht te regelen.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur op Montpellier Airport

Autoverhuur op Montpellier Airport

In onze vestiging zijn er verschillende typen auto's beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een wendbare stadsauto, maar er zijn ook grote familie auto's met veel ruimte. Met een auto verkent u op een comfortabele manier de historische binnenstad. Dit wordt nog gemakkelijker als u kiest voor een navigatiesysteem in de huurauto. Het is aan te raden om de kassen in het Amazonegebied te verkennen. Deze locatie bereikt u makkelijk en snel met de auto. Ook door de prachtige wijk Antigone toert u op uw gemak met een auto.

De voordelen van een auto huren

De voordelen van een auto huren

Een auto is onmisbaar als u het Zuid-Franse gebied Languedoc-Roussillon wilt ontdekken. U rijdt met een auto binnen korte tijd van Montpellier naar nabijgelegen steden, zoals Nîmes en Narbonne. Het is zelfs mogelijk om richting Spanje te rijden, want binnen 3 uur bent u in Barcelona! Een huurauto biedt veel vrijheid, omdat u op uw eigen tijd uitstapjes kunt inplannen. Ook het inleveren van de auto bij Sixt autoverhuur op Montpellier Airport kan in uw eigen tijd, want dit is 24 uur per dag mogelijk.