Chambéry Luchthaven

Chambéry Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aéroport de Chambery-Savoie, 73000 Chambery

GDS-Code: CMF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 12:00

14:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Chambéry Luchthaven

Wat maakt onze vestiging op Chambéry luchthaven zo speciaal

Chambéry luchthaven auto huren

Huur een auto op Chambéry luchthaven met SIXT om optimaal van het alpengebied in Frankrijk te genieten. Waar je met het openbaar vervoer meer dan een uur onderweg bent naar het centrum van de stad vanaf Chambéry luchthaven (CMF) rijd je met jouw huurauto binnen een kwartier de stad in. Dit doe je in een auto van de beste kwaliteit. Zo hebben wij merken als Mercedes-Benz, Audi en BMW in het assortiment. Aan jou de keuze: wordt jouw ultieme roadtrip auto een Cabrio of ga je voor een Compact model om door de bergen te cruisen? Boek een dekkingspakket bij om zorgeloos de weg op te gaan.

SIXT’s locatie op Chambéry luchthaven

Onze SIXT vestiging vind je op Chambéry luchthaven. Om bij ons te komen volg je de aanwijzingen voor Aix les Bains en vervolg je daarna in de richting van Chambéry. Uiteindelijk vind je onze vestiging in de parkeergarage van het vliegveld aan de rechterkant. We vragen je de huurauto ook weer terug te brengen naar Chambéry luchthaven. Zorg ervoor dat de tank volledig gevuld is op het moment dat je hem weer bij ons inlevert.

Ontdek Chambéry met je huurauto

Huur een auto op Chambéry luchthaven met SIXT om jezelf flexibel te kunnen bewegen door het mooie gebied van Frankrijk. De binnenstad heeft een prachtig kasteel van de hertogen van Savoie dat afstamt uit maar liefst de 14e eeuw en staat bekent om de Université de Savoie. Met jouw huurauto kan je gemakkelijk genieten van al het andere moois dat Frankrijk te bieden heeft. ’s Zomers zijn de nabijgelegen meren, zoals Lac du Bourget en Lac d’Aiguebelette zeker de moeite waard om eens naartoe de rijden met jouw huurauto SIXT. Zodat u kunt genieten van de pracht van de natuur.