Bergerac Perigord Luchthaven

Bergerac Perigord Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Route d'Agen, 24100 Bergerac

GDS-Code: EGC

Openingstijden

MA - ZO:

09:00 - 17:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bergerac Perigord Luchthaven

Auto huren met kwaliteit

Als de wijn van deze streek is ook de Sixt auto die voor u klaar staat bij autoverhuur op Bergerac Perigord Airport: krachtig, van goede kwaliteit en met karakter. Ideaal dus om met een van onze huurauto's dit prachtige Franse land te verkennen. Zo ontdekt u ook dat bij ons goede service prima samengaat met goedkope autoverhuur.

Bekijk meer Bekijk minder
Proef Frankrijk: auto huren op Bergerac Perigord Airport

Proef Frankrijk: auto huren op Bergerac Perigord Airport

Met de auto bent u zo op speurtocht naar de lekkerste wijn, maar voor natuur- en cultuurliefhebbers valt ook veel te ontdekken in Bergerac. Wat dacht u van de beroemde grotten van Lascaux met oeroude grotschilderingen, de middeleeuwse stad Issigeac of geniet van de regionale keuken in een van de vele restaurants. Een comfortabele huurauto is ideaal om de Dordogne te ontdekken, proeven en ervaren.

Auto huren Bergerac Perigord Airport, garantie voor zorgeloos genieten

Auto huren Bergerac Perigord Airport, garantie voor zorgeloos genieten

Personenauto's, stationwagens, sportauto's, cabrio's, suv's of busjes: u kunt kiezen uit een ruim assortiment auto's van nog geen half jaar oud. Een reservering is zo geregeld via de app, telefonisch, de site of uw reisbureau. Een handig navigatiesysteem is hierbij makkelijk bij te boeken. Overal en op elk moment van de dag regelt u zo dat de auto naar wens voor u klaar staat bij autoverhuur Bergerac Perigord luchthaven als u het vliegtuig uitstapt. Want uw zorgeloos genieten van het Franse leven in Bergerac, daar zorgen wij graag voor.