Toulouse

Auto huren Toulouse – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij de autoverhuur van Sixt in Toulouse kan op ieder moment van de dag! Voor een reservering bent u welkom bij al onze vestigingen. Wilt u liever niet wachten, boek dan online of via een app op uw mobiele telefoon. En voor wie even iets wil overleggen, zijn we uiteraard telefonisch bereikbaar voor reserveringen. Bij uw reisbureau kunt u overigens ook terecht voor een boeking. Wie weet zien we u binnenkort bij een van onze verhuurlocaties in Toulouse. U vindt ons op Toulouse-Blagnac Airport (TLS) en station Toulouse Matabiau. Auto's kunnen daar 24/7 worden opgehaald en ingeleverd.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Toulouse

Goedkope autoverhuur en uitstekende service, daar draait het bij de autoverhuur in Toulouse om! Wij zijn 24/7 bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. U bepaalt bij welke vestiging uw huurauto voor u klaar staat; hetzelfde geldt voor het inleverpunt. U krijgt een duidelijke huurovereenkomst met uw boeking en uw wensen. Onder wensen verstaan we bijvoorbeeld een navigatiesysteem, winterbanden, een all-riskverzekering, een kinderzitje of een extra bestuurder. Tegen betaling van een geringe meerprijs is bovendien een diefstalverzekering of een persoonlijke inzittendenverzekering af te sluiten. Ontdek zelf dat onze uitstekende service zeer betaalbaar is. Maak nu een prijsvergelijking voor goedkope prijzen en ervaar dat een auto huren in Toulouse voordelig kan zijn. Wij ontmoeten u graag binnenkort in Toulouse. À bientôt!

Bekijk meer Bekijk minder
Toulouse: een parel in Zuid-Frankrijk

Toulouse: een parel in Zuid-Frankrijk

Leven als god in Frankrijk, wil iedereen waarschijnlijk wel. Een auto huren en de adembenemende natuur rond Toulouse ontdekken, brengt dit ideaal zeker dichterbij. En bent u dan heerlijk bijgekomen in de natuur, dan is het misschien een idee om het Cité de l'espace te bezoeken. Dit themapark over ruimte en ruimtevaart trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Toulouse zelf staat bekend om mooie gebouwen als het Capitool, de Basilique Saint-Sernin en het Palias Niel. In het Muséum de Toulouse kunt u uw culturele hart ophalen en wat lekker eten en drinken is, weten ze in Toulouse als geen ander. Kortom, ontdek zelf dat Toulouse een parel in Zuid-Frankrijk is!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties