Auto huren in Nice

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Nice

Auto huren Nice – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Nice – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij ons kunt u op de airport en in het centrum van Nice erg voordelig een auto huren. Wij hebben alleen de beste auto's voor u geselecteerd. Neem eens een kijkje bij ons aanbod en de aantrekkelijke prijzen! Een auto huren in Nice doet u bij SIXT!
Duik onder in het mondaine Zuid-Frankrijk

Duik onder in het mondaine Zuid-Frankrijk

Monaco, Cannes, Nice, mondaine plaatsen die makkelijk bereikbaar zijn met een huurauto van Autoverhuur Sixt. Dompel uw reisgenoten onder in het mondaine leven van Zuid-Frankrijk. Met auto huren in Nice liggen Cannes en Saint Tropez aan uw voeten en liggen ook Monaco en Menton in Italië op een steenworp afstand. Maak eerst een prijsvergelijking voor goedkope prijzen op internet en zoek vervolgens naar autoverhuur in Nice. Oude stad van Nice imposant Nice ligt aan de Middellandse Zee en is daarom een heerlijke stad om te bezoeken. De vakantie kan een combinatie worden van zon, zee en strand en door een auto te huren en een bezoek aan prachtige plaatsen als Monaco en Menton. Musea liefhebbers kunnen hun hart ophalen in Nice want in Frankrijk telt alleen Parijs meer musea. Prachtige voorbeelden zijn Musée Matisse, Musée d'Archéologie en Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain. De Bloemenmarkt Cours Saleya is een toeristische trekpleister in Nice. Op de dagelijkse markt zijn, hoewel de naam anders doet vermoeden, behalve bloemen ook verse Provençaalse producten te koop.
Autoverhuur in Nice voor tocht door de bergen

Autoverhuur in Nice voor tocht door de bergen

Ook buiten de stadsgrenzen valt veel te zien. Door een auto te huren in Nice trek je het binnenland en de bergen in. Bijvoorbeeld een toertocht op weg naar het parfumstadje Grass of een rondrit door de bergachtige omgeving waar veel bekendheden hun optrekje hebben. De andere kant op, de kustweg langs de Middellandse zee volgend, kom je langs minder bekende baaitjes en mooie stranden om uiteindelijk Monaco binnen te rijden. Met autoverhuur in Nice ontdekt u de mooiste plekjes van de Cote d'Azur. Voor goedkope autoverhuur is internet een goede bron van informatie. Een auto huren kan ook via internet, telefonisch of bij een reisbureau gereserveerd worden. De auto's zijn maximaal een half jaar oud en kunnen worden uitgerust met opties als een navigatiesysteem. Ook is het mogelijk kinderstoeltjes te huren en kan een verzekering voor een extra bestuurder worden geregeld. De medewerkers nemen de zorg voor praktische zaken uit handen zodat u alleen kunt genieten van Nice en de prachtige omgeving.
Show more
Handige weetjes voor huren in Nice
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Nice?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Nice dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Nice.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Nice?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Nice. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,7
Op basis van 8871 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Nice
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Nice?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Nice?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Nice?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?