Nantes Atlantique Luchthaven

Nantes Atlantique Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aéroport Nantes Atlantique, 44340 Bouguenais

GDS-Code: NTE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 23:30

ZA:

08:00 - 22:30

ZO:

10:00 - 23:30

Vakanties:

10:00 - 22:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Nantes Atlantique Luchthaven

Ervaar de vrijheid van een auto huren op Nantes Airport

Kies voor een auto huren op Nantes Luchthaven en geniet van het vrije gevoel om te kunnen gaan en staan waar u wilt. Nantes Airport (NTE) ligt behoorlijk ver weg van de stad. Een auto huren bij Sixt biedt een praktische, comfortabele en voordelige oplossing om mobiel te zijn en maximaal plezier van uw verblijf in dit deel van Frankrijk te hebben. Onze autoverhuur bij Nantes Luchthaven geeft u een brede en veelzijdige selectie. Van zuinige stadsauto's tot stoere cabrio's en sportwagens. Van luxe stationwagens tot grote SUV's om met het hele gezin mee te toeren.

Bekijk meer Bekijk minder
Keuze uit vele modellen auto's van nog geen half jaar oud

Keuze uit vele modellen auto's van nog geen half jaar oud

Onze vriendelijke medewerkers verwelkomen u graag op ons verhuurkantoor bij de uitgang van hal 2 op de luchthaven, gelegen ten zuidwesten van de stad Nantes. Profiteer van onze goedkope autoverhuur en maak een keuze uit een van de modellen BMW, Mercedes, Fiat, Citroën, VW, Peugeot of Mini. Zelfs voor een Jaguar kunt u bij onze autoverhuur bij Nantes Luchthaven terecht. U rijdt altijd in een nieuwe huurauto en krijgt er bovendien de eerste 250 kilometer bij. U staat nooit voor een dichte deur. Het verhuurstation alle dagen van het jaar zowel overdag als 's avonds open. Wij bieden tevens een 24-uurs inleverservice en een ophaalmogelijkheid van uw gehuurde auto buiten de reguliere openingstijden.

Een huurovereenkomst op maat tegen een gunstig tarief

Een huurovereenkomst op maat tegen een gunstig tarief

U kunt een huurauto regelen direct na aankomst op de luchthaven, maar er ook voor kiezen om dit eerder al rond te maken. Sixt stelt u in de gelegenheid om online te boeken (via de website of mobiele app voor iPhone en Ipad) of telefonisch (+31(0)23 56 986 56) uw auto vast te leggen. U kunt dan ook in alle rust een huurovereenkomst op maat laten opstellen, inclusief voordelige opties als een all-risk verzekering, kinderzitje en navigatiesysteem. Hiermee wordt uw verblijf in La Douce France een onvergetelijke ervaring.