Beauvais Luchthaven

Beauvais Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aéroport de Beauvais Tillé, 60000 Beauvais

GDS-Code: BVA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:30 - 21:30

ZA - ZO:

08:30 - 20:00

Vakanties:

08:30 - 20:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Beauvais Luchthaven

Direct een auto huren op Beauvais Airport

Bent u zojuist geland op Beauvais Airport(BVA), dan is een aangenaam verblijf in Frankrijk begonnen. Slechts één ding mist u nog. Precies, een mooie huurauto van Sixt! Gelukkig kunt u direct bij aankomst een auto huren op Beauvais Airport. Dit kan bij ons elke dag van het jaar en is met alle zorg omgeven.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Beauvais Airport biedt u alle opties

Autoverhuur Beauvais Airport biedt u alle opties

U bevindt zich op de derde luchthaven van Parijs. Autoverhuur Beauvais Airport is een uitkomst voor iedereen die naar deze stad door wil rijden. Maar ook de overige plaatsen in dit gebied zijn een bezoek meer dan waard.Blijft u graag efficiënt op koers, kies dan als optie een navigatiesysteem. Voor de kleintjes is er een kinderzitje. Op uw verzoek worden deze opties direct door onze servicebewuste medewerkers opgenomen in de huurovereenkomst.Reserveerde u vooraf via Sixt.nl, telefonisch of met onze mobiele app voor iPhone, Android of Blackberry, dan zet u in een mum van tijd uw koffers achterin uw huurauto. Maar ook als u liever pas reserveert aan onze balie, is uw tijdverlies minimaal.

Een auto huren voor een plezierige vakantie

Een auto huren voor een plezierige vakantie

Beauvais heeft de hoogste gotische kathedraal ter wereld. Dankzij onze goedkope autoverhuur kunt u deze direct gaan bekijken. Maar ook de plaats Compiègne en de nationale parken vlak boven Parijs, vormen een heel aantrekkelijk reisdoel.Maak gebruik van ons uiterst voordelige aanbod en bezorg uzelf een plezierige vakantie!