Toulouse-Blagnac Luchthaven

Toulouse-Blagnac Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Parking P2 Loueurs, 31700 Blagnac

GDS-Code: TLS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 24:00

ZA - ZO:

08:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Toulouse-Blagnac Luchthaven

Een auto huren op Toulouse Airport (TLS)

De luchthaven van Toulouse is centraal gelegen in het Zuid-Westen van Frankrijk. Hier kunt u een auto huren. Vanuit Toulouse Airport kunt u naar de Atlantische kust of ervoor kiezen om aan de Middellandse zee afkoeling te zoeken. Geen strandvakantie? Er is geen gebrek aan bergen, rivieren en wijngaarden in de omgeving. Op minder dan een uur rijden vindt u de bekende stad Carcassone, een beleving an zich! Niet alleen de streek maar ook Toulouse zelf is het ontdekken waard: de roze stad herbergt een schat aan bijzondere bezienswaardigheden. Verken het historisch centrum, geniet van de Japanse tuin en wandel langs de Garonne. Toulouse Airport is slechts 8 kilometer van het centrum verwijderd.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur op Toulouse Airport

Autoverhuur op Toulouse Airport

Een huurauto biedt een aangename manier om op geheel ongedwongen wijze te reizen. U kunt online of telefonisch een auto huren en vervolgens krijgt u de autosleutels overhandigd aan de balie van Sixt in de aankomsthal in Toulouse Airport. Makkelijk en overzichtelijk. De service desk is elke dag van de week geopend en biedt een 24 uurs terugbreng service. Onze royaal aanbod moderne huurauto's voldoen aan de hoogste veiligheidseisen zodat u voluit van uw verblijf kunt genieten. Onze kundige medewerkers adviseren u graag om de juiste keuze te maken. Wij zijn telefonisch te bereiken op de Nederlandse hotline of op het lokale nummer: +33-8-20007498.

Een auto huren geeft rust

Een auto huren geeft rust

Dankzij de betrouwbare service van de autoverhuur zult u met een gerust hart de Midi-Pyrénées kunnen ontdekken. U bent niet afhankelijk van het lokale openbaar vervoer en u kunt verborgen parels ontdekken die anders niet bereikbaar zouden zijn geweest. U bent vrij uw tijd in te delen volgens uw eigen wensen. Het genieten kan beginnen!