Bordeaux

Auto huren Bordeaux – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Eindeloos uitgestrekte wijnvelden op glooiende zonovergoten heuvels. Dat is het beeld dat Bordeaux oproept en wie de omgeving bezoekt, zal met eigen ogen zien dat dit beeld klopt. Wij hebben voor iedere klant de juiste huurauto klaarstaan. Representatieve modellen voor zakelijke klanten en ruime auto's voor vakantiegangers. Onze autoverhuur in Bordeaux biedt dus voor iedereen de juiste oplossing. Een auto huren in Bordeaux is comfortabel en makkelijk. Bekijk onze modellen op de site en reserveer direct online. Een auto huren in Bordeaux betekent snel en comfortabel de beschikking hebben over een auto met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

ALLE SIXT LOCATIES

Betrouwbaar en goedkoop huren bij Sixt

Wij weten wat onze klanten willen. Een schone, betrouwbare auto voor een goede prijs. Daarom voeren wij met grote regelmaat een prijsvergelijking voor goedkope prijzen uit. In elke prijsklasse bieden wij de goedkoopste auto's zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze auto's bieden u optimale vrijheid. Zo kunt u de auto afhalen en terugbrengen wanneer het u uitkomt. Maak een reservering, online, via de app of gewoon met de telefoon, en wij zetten de auto vast voor u klaar. Zo rijdt u direct van de autoverhuur Bordeaux naar uw bestemming. Een auto huren bij Sixt is dan ook vooral makkelijk. De vriendelijke, Engelssprekende medewerkers van onze autoverhuur zitten altijd voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen.

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek de wijnstreek rond Bordeaux

Ontdek de wijnstreek rond Bordeaux

Wijn speelt een belangrijke rol in Bordeaux. Uiteraard voor de boeren uit de omgeving, maar ook in de stad is de wijn nooit ver weg. In ieder café zijn de heerlijkste wijnen te proeven en de stad beschikt zelfs over een wijnmuseum. Maar Bordeaux heeft meer te bieden. Het museum van de schone kunsten en het museum voor moderne kunst behoren beide tot de beste van Frankrijk. Bordeaux is geen kleine stad, dus een auto van onze goedkope autoverhuur is geen overbodige luxe voor wie veel wil zien tijdens zijn verblijf. Maar een rit in de omgeving mag zeker niet worden overgeslagen. De uitgestrekte wijnvelden genieten wereldwijde bekendheid en dat is niet voor niets. De vruchtbare heuvels zorgen samen met de Zuid-Franse zon voor de beste kwaliteit druiven. Het Franse landleven proeft u in ieder dorp. Door een auto te huren geeft u zichzelf alle vrijheid hier heerlijk van te genieten!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties