Marseille

Auto huren Marseille – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Marseille bij de autoverhuur van Sixt kan wanneer u dat wilt! Voor een reservering kunt u terecht bij onze vestigingen en uw reisbureau. Wilt u meteen geholpen worden, boek dan online of via een app op uw mobiele telefoon. Bellen kan natuurlijk ook! Wij staan u graag en vakkundig te woord. Een reservering is zo geregeld. In Marseille vindt u ons onder meer bij het belangrijkste station: Marseille Gare Saint-Charles. Verder hebben we ook een vestiging op Marseille Airport (MRS) en bij het nabij gelegen station Gare d'Aix-en-Provence, waar de TGV stopt. Kortom, u kunt op tal van praktische plaatsen in en bij Marseille terecht voor een huurauto.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Marseille

Zorgen dat het huren van een auto snel en goed geregeld is, daar gaan wij voor bij de autoverhuur in Marseille! U geeft aan welke wagen op welk moment waar voor u klaarstaat. Eventuele extra wensen geeft u ook aan ons door. Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor winterbanden, een navigatiesysteem of een kinderzitje. Ook op het gebied van verzekeringen is de keus aan u. De standaard dekking tegen wettelijke aansprakelijkheid is aan te vullen tot een allriskverzekering. Een persoonlijke inzittendenverzekering of een diefstalverzekering is eenvoudig bij de boeken. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen doorstaan we met glans! Kortom, ontdek zelf dat een auto huren in Marseille snel en goed geregeld is bij onze goedkope autoverhuur!

Bekijk meer Bekijk minder
Marseille, de Camargue en de Côte d'Azur verkennen

Marseille, de Camargue en de Côte d'Azur verkennen

Marseille is een prima uitgangspunt voor een autorit langs de mondaine Côte d'Azur! Door een auto te huren heeft u ook de bekende Camargue binnen handbereik. Daar wisselen moerassen, weiden, duinen en zoutvlakten elkaar af. Wie weet komt u er oog in oog te staan met flamingo's! In Marseille zelf mag u de Abdij Saint-Viktor, het Fort Saint-Jean en de Cathédrale de la Major niet missen. En voor wie van winkelen houdt, zijn er talloze winkels in de Centre Bourse, rond La Canabière en in de Rue St. Férrol. Wij zien u binnenkort graag in Marseille en wensen u alvast een goede reis!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties