Pau Pyrénées Luchthaven

Pau Pyrénées Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Route de l'aéroport, 64230 Uzein

GDS-Code: PUF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 22:30

ZA:

09:45 - 13:00

16:45 - 22:30

ZO:

09:30 - 11:15

15:45 - 22:30

Vakanties:

08:00 - 22:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Pau Pyrénées Luchthaven

Een auto huren bij Pau Pyrénées Airport en de stad ontdekken

Aan de voet van de Pyreneeën ligt Pau. Flaneer over de gezellige boulevard of rij de bergen in met een huurauto van Sixt autoverhuur Pau Pyrénées Airport. Het vliegveld, gelegen in de plaats Uzein, ligt niet ver van de stad en is dus een ideale start voor een vakantie vol Franse en Spaanse invloeden.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Pau Pyrénées Airport

Autoverhuur Pau Pyrénées Airport

Pau is door de bijzondere ligging een ideale uitvalsbasis voor toeristen. De stad op zich is interessant om te bezoeken. Met name het kasteel is een bezoek meer dan waard. In het gerestaureerde pand vindt u oude meubels en tapijten uit de tijd van Henri IV. Flaneren kunt u op de boulevard. Tegelijkertijd heeft u een prachtig uitzicht over de vallei van Pau. Vanuit Pau kunt u de Pyreneeën intrekken. Deze bergketen is de grens tussen Frankrijk en Spanje en tijdens autoritten ontdekt u oude dorpjes met vestigingen, kerken, burchten en ruïnes. Rij ook met de huurauto naar Col de Tourmalet, u vast wel bekend van bergetappes in de Tour de France. Het is één van de hoogste passen, zo'n 2114 meter. Vandaar gaat een route naar de Pic du Midi de Bigorre. Met een kabelbaan kunt u naar de top waar ook een museum is.

Auto huren Pau Pyrénées Airport te vinden in Uzein

Auto huren Pau Pyrénées Airport te vinden in Uzein

Een auto huren Pau Pyrénées Luchthaven kunt u vooraf regelen via internet of telefonisch. Onze medewerkers helpen u graag met informatie over onze goedkope autoverhuur. Zij kunnen ook de verzekeringen, huurovereenkomst en borgsom regelen.