Autoverhuur
Oostenrijk
Inklappen
Oostenrijk
Gegevens wijzigen

Auto huren in Oostenrijk - huurauto online boeken

Een auto huren in Oostenrijk

Bij Sixt in Oostenrijk is een luxe auto huren eigenlijk zo geregeld! Via deze website of een app voor uw mobiele telefoon kunt u dag en nacht een auto boeken. Wilt u liever persoonlijk contact en misschien iets overleggen, bel ons dan even. Bij uw reisbureau of één van onze vestigingen kunt u overigens ook een voordelige auto reserveren. U vindt ons in Oostenrijk onder andere op de luchthavens van Wenen, Innsbruck, Linz, Salzburg, Graz en Klagenfurt. En wilt u echt weten hoeveel tijd het kost om een luxe huurauto in Oostenrijk te regelen? Neem dan de proef op de som en huur zelf een luxe auto bij onze autoverhuur in Oostenrijk!

Austria Country

Een auto huren in Oostenrijk: voor een optimale nieuwe start

Wanneer de rode en de oranje lamp van een verkeerslicht in Oostenrijk allebei branden, staat het bijna op groen. In die korte tijd kunt u zich voorbereiden op een nieuwe start. Bij Sixt doen we eigenlijk weinig anders dan uw nieuwe start optimaal voorbereiden. Op de afgesproken tijd staat uw auto startklaar bij de gekozen verhuurlocatie. Voor eventuele extra's als een kinderzitje of een navigatiesysteem geldt hetzelfde. En bent u dan eenmaal gestart? Ook dan zijn en blijven we 24/7 bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Ervaar zelf dat u optimaal bent voorbereid voor een nieuwe start met een van onze luxe huurauto's!

Austria Country

Een luxe auto huren en Oostenrijk ontdekken

Zeggen dat alle wegen in Oostenrijk naar Wenen lopen is echt overdreven. Voor de hoofdwegen gaat het grotendeels op. Houdt u er rekening mee dat er tol geheven wordt. En bent u dan eenmaal in het schitterende Wenen, kijk dan uw ogen uit in de Hofburg of de tuinen van Sloss Schönbrunn. Een luxe auto huren en Tirol verkennen deden velen voor u. Sommigen bleven zelfs een hele week om te skiën. Wilt u ook een stuk van Oostenrijk ontdekken? Weet dan dat u bij ons terecht kunt voor het huren van luxe auto's met en zonder winterbanden!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice