Tirol

Huur een auto in Tirol

Rijd door Tirol in stijl en comfort met SIXT autoverhuur. Met centraal gelegen vestiging rijd je vanaf Innsbruck luchthaven zo door de straten van de stad. Geniet van scherpgeprijsde huurauto’s en luxe voertuigen. Je reserveert gemakkelijk en snel online of telefonisch met onze Engelssprekende medewerkers. Je kunt 24 uur per dag jouw huurauto ophalen en terugbrengen. Huur een auto in Tirol en rijd door gezellige straatjes van Tirol met bijvoorbeeld een Cabrio. Of geniet van een sneeuwvakantie met het hele gezin in een Sedan. Met SIXT autoverhuur ontdek je al de mooie bezienswaardigheden van Tirol.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Tirol

Kies voor een huurauto die voldoet aan jouw eisen en kies uit de vele voertuigcategorieën. Zo kun je kiezen tussen niet alleen een Cabrio of Sedan, maar ook bijvoorbeeld een SUV, Luxe & Sportmodellen en nog veel meer. Pas de huurauto aan en boek extra's bij zoals een navigatiesysteem of kinderstoeltje. Je zit ook niet vast aan strikte huurperiodes. Kies bijvoorbeeld voor weekendverhuur als je van plan bent de stad te verkennen in het weekend. Of kies voor eendagsverhuur en rijd naar de randen van de bijzondere bergen en maak een mooie bergwandeling.

Handige tips bij bezoek aan Tirol

Wat te doen in Tirol

Bezoek de pittoreske bergen met sneeuwtoppen van Tirol. Bekijk de natuur en geniet van de frisse lucht. Huur een auto in Tirol want op ongeveer een uur rijden ten westen van Innsbruck vind je de indrukwekkende waterval in Zams. Ontdek ook de natuur eromheen en wandel langs bruggen, door tunnels en op bergpaden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties