Auto huren in Weiz

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Weiz

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Weiz, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Weiz

Auto huren Weiz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Weiz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Kijk om een auto te huren in Weiz niet verder dan de goedkope autoverhuur van SIXT. We beschikken in deze kleine stad in het zuidoosten van Oostenrijk namelijk over een uitgebreid aanbod van uitstekende huurauto's. Denk dan niet alleen aan ruime personenwagens en stationwagons, maar ook aan SUV's voor in de bergen of handige bestelbusjes. U kunt ons filiaal vinden aan de Dr.-Karl-Widdmann-Strasse op het bedrijventerrein in het noorden van Weiz. Het ligt op slechts 800 meter vanaf het treinstation. Wilt u voor aankomst al een huurauto reserveren? Dan kunt u dit snel regelen via onze website of met behulp van onze app voor smartphones en tablets. Ons personeel zorgt dan dat uw auto goed schoongemaakt voor u klaar staat bij uw aankomst in Weiz.
Zie meer door een auto te huren in Weiz

Zie meer door een auto te huren in Weiz

Weiz ligt in Steiermark en door een auto te huren bent u goed in staat de prachtige omgeving van deze Oostenrijkse deelstaat van dichtbij mee te maken. In de plaats zelf kunt u bijvoorbeeld de middeleeuwse Taborkirche bezoeken terwijl de Weizbergkirche op een heuvel net buiten Weiz ook de moeite van het bezoeken waard is. Voor een leuke boswandeling kunt u verder terecht in het Garracher Wald iets naar het noordwesten. Ook kunt u tenslotte een auto huren om Graz te bezoeken, de tweede stad van Oostenrijk die nog geen 30 kilometer ten zuidwesten van Weiz ligt. Hier vindt u enkele goede musea, oude paleizen en een ruim aanbod van middeleeuwse en barokke architectuur. De stad staat dan ook niet voor niets vermeld op de UNESCO Werelderfgoedlijst.
Voordelige autoverhuur en goede service

Voordelige autoverhuur en goede service

Met ruim een eeuw ervaring in de autoverhuur, weten we als geen ander dat u als klant in de eerste plaats naar de prijs kijkt. Dit is dan ook waarom we steevast als een van de voordeligste autoverhuurders van Europa uit de bus komen. Toch garanderen we dat dit nooit ten koste gaat van onze service. Integendeel zelfs, want onze auto's zijn altijd van de betere merken en zijn ook nooit meer dan 6 maanden oud. Verder kunnen we aanvullende zaken zoals een verzekering, een babyzitje of winterbanden en sneeuwkettingen moeiteloos voor u regelen. Kortom, bij onze autoverhuur in Weiz kunt u niet alleen zeer scherpe prijzen maar ook bijzonder goede service verwachten!
Show more

Handige weetjes voor huren in Weiz

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Weiz?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Weiz dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Weiz.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Weiz?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Weiz. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 131 reviews
Op de SIXT-vestiging
(5,0)
Inlevering voertuig
(5,0)
Service tijdens en na de huur
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Weiz

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Weiz?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Weiz?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Weiz?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Weiz

Meer weergeven