Linz Luchthaven

Linz Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Car Rental Center, 4063 Linz-Hoersching

GDS-Code: LNZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 16:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Linz Luchthaven

Maximaal mobiel met een auto huren bij Linz Hoersching Luchthaven

Geniet met een auto huren bij Linz Hoersching Luchthaven (LNZ) van maximale mobiliteit tijdens uw verblijf in Oostenrijk. Sixt maakt autoverhuur eenvoudig. Met een ongeëvenaarde keuze aan verschillende modellen auto's en stadsauto's van alle bekende merken, vindt u altijd de perfecte huurauto voor uw vakantie, weekendje weg of zakelijke trip. Linz is fraai gelegen aan de rivier de Donau en de hoofdstad van de deelstaat Opper-Oostenrijk. Er valt hier voldoende te zien. Kies voor onze goedkope autoverhuur en zet koers naar de oude, uit 1669 daterende kathedraal en het Linzer Schloss, waar u ook historische tentoonstellingen kunt zien en door de charmante binnentuin kunt wandelen.

Bekijk meer Bekijk minder
Snel geholpen bij onze autoverhuur bij Linz Hoersching Luchthaven

Snel geholpen bij onze autoverhuur bij Linz Hoersching Luchthaven

Onze autoverhuur bij Linz Hoersching Luchthaven is snel te vinden tegenover de aankomsthal van de luchthaven. Boek vooraf online (via onze website of app voor tablet en smartphone) of telefonisch (+31(0)23 56 986 56) en uw huurauto staat bij uw aankomst startklaar. U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen bij ons verhuurkantoor, dat van maandag tot en met zaterdag geopend is. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag aan een auto die past bij uw groepssamenstellingen en reisbehoefte. U rijdt altijd in een nieuwe Mercedes, Opel, Fiat, Ford, Renault, Peugeot, Nissan of BMW en krijgt altijd de beste deal. Zo zijn een WA-verzekering en alle kilometers al standaard inbegrepen, wat u de gelegenheid biedt om veel te zien van Opper-Oostenrijk. Al naar uw behoefte kunt u een kinderzitje, navigatiesysteem of extra bestuurder tegen een geringe meerprijs in de huurovereenkomst laten opnemen.

Met een auto huren bij Sixt rijdt u veilig en voordelig

Met een auto huren bij Sixt rijdt u veilig en voordelig

Met een auto huren bij Linz Hoersching Luchthaven, bent u al in de buurt van de vroegere Romeinse en huidige industriestad, na Wenen en Graz de grootste stad van Oostenrijk. Linz ligt op ongeveer 12 kilometer afstand van de luchthaven. Huur een auto bij Sixt, dan slaat u goedkoop / snel en voordelig uw slag. U kunt daarbij gebruikmaken van onze 24-uurs ophaal- en inleverservice. U bent met uw gehuurde auto in staat om op efficiënte wijze alle bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de Mauthausen Memorial, het Ars Electronica Center, de botanische stadstuinen en de Linzer dierentuin.