Wenen-Schwechat Luchthaven

Wenen-Schwechat Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Mietwagenzentrum, Objekt 134, 1300 Wien-Schwechat

GDS-Code: VIE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 23:30

ZA:

08:00 - 20:00

ZO:

08:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Wenen-Schwechat Luchthaven

Goedkoop een auto huren in Wien Schwechat, Oostenrijk

Huur een auto op Wien-Schwechat Airport (VIE) bij Sixt autoverhuur en open uw ogen voor de schoonheid van de Oostenrijkse stad Schwechat, gelegen ten zuidoosten van de hoofdstad Wenen. Met een huurauto ligt de wereld aan uw voeten. Kies voor een nieuwe stadsauto, SUV, cabrio, stationwagen of sportauto en trek eropuit. Maak een ritje naar het Spoorwegmuseum in Schwechat of het Oostenrijkse Luchtvaartmuseum in het nabijgelegen Vöslau, waar u onder meer een Boeing Stearman, Messerschmitt Bf 108 en North America T-6 kunt bewonderen. Op slechts 20 kilometer ligt het meer van Schwechat aan de Neusiedler See, waar de hele zomer activiteiten als zwemmen, varen, zeilen, surfen en beachvolleybal kunnen worden ondernomen. Met een auto huren kunt u natuurlijk ook Wenen verkennen. Zet koers naar deze bruisende stad aan de Donau en bezoek de Hofburg, het Schönbrunn paleis, de Spaanse Rijschool en het Prater met het beroemde grote reuzenrad.

Bekijk meer Bekijk minder
Onze autoverhuur en Wien Schwechat is alle dagen open en bereikbaar

Onze autoverhuur en Wien Schwechat is alle dagen open en bereikbaar

Onze autoverhuur en Wien Schwechat bevindt zich in parkeergarage 4 op de internationale luchthaven van Wenen. U kunt hier dagelijks van 's morgen vroeg tot 's avonds laat terecht om een auto te huren, ook op zon- en feestdagen. Boek bij ons verhuurstation een nieuwe auto. Wenen is slechts 18 kilometer snelweg verwijderd. Er is een ruime keuze aan huurauto's. U kunt de stad verkennen met een compacte Renault, Peugeot of Minicabrio, maar ook kiezen voor een Nissan, Opel, Ford, BMW of Mercedes als u langere afstanden wilt rijden en bagage en apparatuur wilt meenemen. Groot voordeel is dat de rijkilometers al zijn inbegrepen, net zoals de WA-verzekering, registratiekosten en wegenbelasting. Extra veiligheid en comfort kunnen worden geboden met een optionele allrisk verzekering, navigatiesysteem, extra bestuurder verzekering en kinderstoeltje. Zo gaat u met een gerust gevoel op pad.

Snel en eenvoudig een auto huren in Wien Schwechat

Snel en eenvoudig een auto huren in Wien Schwechat

Wilt u op de luchthaven van Wien Schwechat gebruikmaken van kwalitatief goede en goedkope autoverhuur? Reserveer dan tijdig een auto via internet of de telefoon. U kunt snel en eenvoudig boeken via de website of app voor iPhone en iPad van Sixt of uw reservering doorgeven via het altijd bereikbare nummer +31(0)23 56 986 56. Bij aankomst op het vliegveld van Wenen staat uw auto klaar op een gereserveerde parkeerplaats en hoeft u alleen nog de sleuteltjes bij onze autoverhuur in ontvangst te nemen. U kunt binnen korte tijd op weg om Schwechat en Wenen te ontdekken.