Villach-Fürnitz

Auto huren in Villach-Fürnitz: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De in het zuiden van Oostenrijk gelegen deelstaat Karinthië is een belangrijke toeristische regio. Villach-Fürnitz is een belangrijk vervoersknooppunt en interessante stad aan de rivier Drau, waar een auto huren bij SIXT autoverhuur even handig als voordelig is. Villach-Fürnitz ligt aan de grens met Slovenië en Italië. Een auto huren in Villach-Fürnitz maakt u mobiel in dit gebied waar veel te ontdekken valt. Met een huurauto kunt u gemakkelijk en als het u schikt alle bezienswaardigheden van de stad en omgeving verkennen. Het is aantrekkelijk om Paracelsushof te bezoeken, waar de beroemde arts en filosoof Theophrastus Paracelsus lange tijd leefde. Rijd ook eens naar de mooie St. Nikolai kerk, een neogotisch godshuis uit 1986 dat tot het franciscaner klooster Villach behoorde. Onze goedkope autoverhuur brengt u ook naar de vermaarde ruïne Landskron.

ALLE SIXT LOCATIES

Profiteer van een uitgebreid servicepakket bij onze autoverhuur

Onze autoverhuur en Villach-Fürnitz ligt vlak bij de autosnelweg B83, op 10 kilometer van Villach en 15 kilometer van de Italiaanse grens. Een perfecte plek om op deze locatie, waar vroeger al een Romeinse weg liep en tegenwoordig belangrijke snelwegen elkaar kruisen, een auto te huren. U bent verzekerd van goedkope autoverhuur en krijgt een huurauto met een uitgebreid servicepakket. Zo zijn onder meer het kosteloos annuleren of omboeken, een WA-verzekering en alle rijkilometers al inbegrepen. En als u nog veiliger en comfortabel onderweg wilt, kunt u ook nog extra's als een kinderzitje, navigatiesysteem of extra bestuurder reserveren. Villach ligt op 43 kilometer van Klagenfurt Airport (KLU). U mag uw gehuurde auto 24 uur per dag ophalen of inleveren.

Profiteer van een uitgebreid servicepakket bij onze autoverhuur
Bekijk meer Bekijk minder
Er valt veel te ontdekken in Villach-Fürnitz en omgeving

Er valt veel te ontdekken in Villach-Fürnitz en omgeving

Kies voor de kwaliteit van dienstverlening en service van Sixt. Met ons beleid van een ongelimiteerd aantal kilometers, rijdt u zo ver als u wilt. De hele regio Karinthië en daarbuiten ligt aan uw voeten als u een Mercedes, Peugeot, Fiat, BMW of Opel huurt bij onze autoverhuur en Villach-Fürnitz. Boek tijdig, dan heeft u de grootste keuze en de grootste kans op extra aanbiedingsvoordeel. Het brengt alle attracties dichtbij. Zet koers naar het museum der Stadt Villach en het Villacher Fahrzeugmuseum, of ga met uw kinderen of vrienden naar Terra Mystica en Terra Montana om de techniek van de mijnbouw te weten te komen. Er is geen betere keuze dan een auto huren in Villach Fuernitz.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties