Auto huren in Dornbirn

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Dornbirn

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Dornbirn, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Dornbirn

Auto huren Dornbirn – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Dornbirn – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Hoewel het centrum van het Oostenrijkse Dornbirn ook prachtige locaties heeft voor een vakantie, is het heerlijk om er eens met de auto op uit te trekken. Daarvoor kunt u gemakkelijk een auto huren in Dornbirn. Vanaf het centrum neemt u gemakkelijk de bus om vlakbij onze autoverhuur weer uit te stappen. Het huren van een auto is snel geregeld, waarna u kunt gaan genieten van onder andere het gebergte waar Dornbirn tegenaan ligt.
Goede service bij het huren van de auto

Goede service bij het huren van de auto

Voor het genieten van een goede autoverhuur en Dornbirn bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons al een auto huren terwijl u nog thuis bent en uw reis aan het plannen bent. Zo bent u verzekerd van de auto van uw keuze, die uw vakantie veel aangenamer maakt. Toch last-minute een auto huren? Ook dat is mogelijk. Wij zijn geopend van 8:00 uur tot 18:00 uur, en verwelkomen u graag. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor reserveringen of vragen. Belt u hiervoor met het nummer +43-810-977424. U heeft de keuze uit verschillende merken huurauto's, om de auto die het beste bij u en de rit die u ermee gaat maken past te kunnen kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een BMW, Mercedes of Opel.
De voordelen van een huurauto van Sixt

De voordelen van een huurauto van Sixt

Voor een goedkope autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Auto's huren kan hier al vanaf een klein bedrag per dag. Daarnaast kunt u verschillende onderdelen extra erbij huren, zoals een navigatiesysteem, kinderzitje of winterbanden. In de winter is dat geen overbodige luxe, daarom zijn er ook sneeuwkettingen te huren. Voor uw veiligheid kunt u bij ons ook heel gemakkelijk een verzekering afsluiten. Komt u pas na 18:00 uur weer terug? In overleg kunt u uw auto ook later inleveren en zit u dus niet aan onze openingstijden vast. Ons bedrijf zit vlakbij een groot winkelcentrum, het Messepark. Heerlijk om eens een dagje te gaan winkelen. Als u iets cultureler bent ingesteld is er ook Rolls Roycemuseum en een natuur-historisch museum in Dornbirn. Voor de wandelaar zijn er uiteraard genoeg wandelroutes om de omgeving te verkennen. Heeft ? Regel dan nu gauw uw autoverhuur en Dornbirn wacht op u!
Show more

Handige weetjes voor huren in Dornbirn

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Dornbirn?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Dornbirn dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Dornbirn.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Dornbirn?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Dornbirn. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 183 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
De route naar SIXT
(4,7)
Overgave voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Dornbirn

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Dornbirn?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Dornbirn?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Dornbirn?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Dornbirn

Meer weergeven