Klagenfurt Luchthaven

Klagenfurt Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flughafenstr. 60-64, 9020 Klagenfurt

GDS-Code: KLU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 14:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Klagenfurt Luchthaven

Een goede vakantiestart met een auto huren bij Klagenfurt Luchthaven

Met een auto huren bij Klagenfurt Luchthaven (KLU), maakt u een perfecte start van uw vakantie of zakenverblijf in Oostenrijk. De internationale luchthaven bevindt zich op nog geen 3 kilometer van de hoofdstad van Karintië. Met een nieuwe huurauto van Sixt autoverhuur heeft u de vrijheid en flexibiliteit om alle bezienswaardigheden van Klagenfurt en omgeving te bekijken. Rijd bijvoorbeeld naar het stadscentrum, waar u het zestiende-eeuwse monument Lindwurmbrunnen (fonteinen met draak) tegenkomt. U kunt onderweg uitstappen voor een wandeling door het beroemde park Minimind met zijn miniatuurmodellen van bekende gebouwen uit de hele wereld, of een bezoek brengen aan het Robert Musil Literatur Museum.

Bekijk meer Bekijk minder
Groot aanbod bij onze autoverhuur Klagenfurt Luchthaven

Groot aanbod bij onze autoverhuur Klagenfurt Luchthaven

U vindt onze autoverhuur bij Klagenfurt Luchthaven direct naast de aankomsthal. Onze vriendelijke medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur voor u klaar om u van een passende auto te voorzien. Dat kan een compacte stadsauto of ruime stationwagen zijn, maar ook een sportieve cabrio, SUV gezinsauto of comfortabel busje. Met een aanbod aan vele modellen Opel, BMW, Peugeot, Fiat, Mazda, Nissan, Ford en Mercedes, bent u verzekerd van een kwaliteitsauto én van goedkope autoverhuur. Vaak zijn alle rijkilometers en een navigatiesysteem al ingegrepen, zodat u zorgeloos op weg kunt. Desgewenst kan ook een allrisk verzekering, babyzitje of extra bestuurder verzekering worden vastgelegd.

Een auto huren bij Sixt is ideaal om Klagenfurt te verkennen

Een auto huren bij Sixt is ideaal om Klagenfurt te verkennen

Of u nu slechts een paar dagen in Karinthië bent of hier uw hele vakantie doorbrengt, een huurauto is ideaal om eropuit te trekken. Een dagtrip naar de Grossglockner, met 3.798 meter de hoogste berg in Oostenrijk, is een onvergetelijke ervaring. Iets wat ook geldt voor een rit naar de Wörthersee, het grootste meer van Karinthië. Aarzel niet langer en kies thuis al voor een auto huren bij Klagenfurt Luchthaven. Dan weet u dat u goedkoop uit bent. De bevestiging krijgt u bij een online reservering (via onze website of mobiele app voor smartphone en tablet) of telefonische boeking (+31(0)23 56 986 56). Sixt kijkt uit naar uw komst bij onze autoverhuur bij Klagenfurt Luchthaven, waar u 24 uur per dag uw gehuurde auto kunt ophalen en inleveren.