Linz

Auto huren Linz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij SIXT autoverhuur is een goede start als u de derde stad van Oostenrijk wilt leren kennen. Linz is een hedendaagse bruisende stad, zeer vooruitstrevend op het gebied van technologie en rijk aan cultuur en culturele instellingen. Het LENTOS museum van moderne kunst is een must voor kunstliefhebbers maar ook de vele andere musea van de stad zijn de moeite waard. De historische stadskern, rondom de Hauptplatz, geeft een mooi beeld van vervlogen tijden en kent enkele prachtige voorbeelden van 18e-eeuwse architectuur. Met andere woorden, u raakt niet uitgekeken in Linz! Met een auto van de autoverhuur in Linz kunt u zelfstandig de stad exploreren. De wegen in Oostenrijk zijn overzichtelijk en in perfecte staat waardoor het een genot is om er te rijden. In Linz zijn er twee verhuurkantoren. Ze zijn open van maandag tot en met zaterdag. Ophalen en inleveren kan ook buiten openingstijden, 24 uur per dag. Er is een vestiging op het vliegveld en er is er een in het centrum van de stad. Het vliegveld van Linz (LNZ) is op 12 kilometer van de stad gelegen.

ALLE SIXT LOCATIES

Betrouwbaar en snel een auto huren

Een auto huren in Linz kan snel en eenvoudig via de website, telefonisch of via de mobiele apps. U kunt online de verschillende huurauto modellen bekijken en de prijzen en opties vergelijken. Wij bieden een breed assortiment aan accessoires en hebben verschillende categorieën auto's, van compacte stadsauto's tot sportauto's, SUV's en busjes . Goedkope autoverhuur betekent niet mindere kwaliteit. Onze A-merk auto's zijn comfortabel, veilig en altijd jonger dan een half jaar. Wilt u liever persoonlijk naar de vestiging komen om een auto te huren, dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Wij staan bekend om onze uitstekende service en staan ten alle tijde klaar om u te informeren over de autoverhuur mocht dat nodig zijn.

Bekijk meer Bekijk minder
Langs de Donau

Langs de Donau

Met een huurauto kunt u in eigen tempo de regio rondom Linz bezichtigen. Opper-Oostenrijk heeft veel natuurschoon te bieden, hoge bergen, groene dalen en prachtige meren. U kunt een rondreis maken langs de Donau of juist het pittoreske achterland verkennen voor wat schone berglucht. Uw vakantie begint bij Sixt autoverhuur in Linz.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties