Salzburg

Auto huren Salzburg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Snel een auto huren, doet u bij de autoverhuur in Salzburg van SIXT! Boeken kan online via deze website. Voor uw mobiele telefoon hebben we verschillende app's ontwikkeld. Wilt u even iemand spreken of iets overleggen? Ook dat kan. U kunt ons bellen of even binnenlopen bij een van onze vestigingen. Bij uw reisbureau kunt u uiteraard ook een auto reserveren. U vindt ons onder andere op Salzburg Airport (SZG) en in het nabij gelegen Freilassing. Vanaf deze locaties bent u ook snel in Tirol of München.

ALLE SIXT LOCATIES

Voordelen van een auto huren in Salzburg

Wist u dat een huurauto bij ons nooit ouder is dan zes maanden? Dat is iets om rekening mee te houden bij het maken van een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Goedkope autoverhuur zult u dan ook zeker in Salzburg vinden. En dat is gelukkig niet het enige. U kunt op ons rekenen. U maakt een afspraak met ons en wij zorgen dat alles in orde is. De geboekte auto met alle extra's staat op tijd voor u klaar. Bij extra's kunt u denken aan een kinderzitje, een navigatiesysteem, een extra bestuurder of winterbanden. Deze extra's vindt u terug op deze website. Voor wat betreft service kunt u ook op ons rekenen. Op +31(0)23-5698656 of via de Nederlandse hotline zijn wij 24/7 bereikbaar. Kortom, ervaar zelf de voordelen van huren bij de autoverhuur in Salzburg!

Bekijk meer Bekijk minder
Salzburg: voor cultuur en winterpret

Salzburg: voor cultuur en winterpret

Bent u toe aan een combinatie van winterpret en cultuur? Salzburg is hiervoor een ideaal uitgangspunt. Kies ervoor om een auto te huren bij onze autoverhuur en gun uzelf een heerlijke wintersportvakantie in Tirol. Hele dagen buiten zijn, sportief bezig zijn en heerlijk eten. Voor een dagje cultuur kunt u in het mooie Salzburg terecht. Breng een bezoek aan de Dom en Schloss Heilbronn of woon in de zomer een concert bij tijdens de beroemde Salzburger Festspiele. En als u dan even wat anders wilt zien, dan is een dagje München beslist een aanrader. Kortom, ervaar zelf dat Salzburg een prima uitgangspunt is voor cultuur en winterpret!

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties