Innsbruck

Auto huren Innsbruck – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren is zo geregeld bij de autoverhuur van SIXT in Innsbruck. Onze balie bevindt zich op de eerste etage van de terminal van Innsbruck Airport (INN). Op onze website treft u de openingstijden van de balie aan. Bij de autoverhuur van Innsbruck kunt u altijd, dus 24/7, een auto ophalen of inleveren. Boeken kan dag en nacht via onze website of een applicatie voor uw iPhone, smartphone, iPad, Android telefoon, Blackberry of Netbook. Boeken kan uiteraard ook telefonisch. En bent u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen van huurauto's aan het maken, ook dan staan we u graag telefonisch te woord. U zult zien dat u bij SIXT uitkomt voor goedkope autoverhuur!

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Innsbruck: snel en vertrouwd

Wij snappen dat u vaak geen tijd te verliezen hebt en op ons moet kunnen vertrouwen. Bij de autoverhuur in Innsbruck doen we daarom precies wat u wilt en dat doen we nog snel ook. Uw geboekte auto, SUV, stationwagen of cabrio staat precies op het afgesproken tijdstip klaar. Hetzelfde geldt voor eventuele extra's, zoals een kinderzitje, winterbanden of een navigatiesysteem. Tegen wettelijke aansprakelijkheid zijn al onze auto's verzekerd. Een all-risk verzekering kan worden afgesloten tegen een geringe meerprijs. Houdt u er rekening mee dat we bij het aangaan van een huurovereenkomst met een borg werken. U leest hierover meer in de land-specifieke huurinformatie op deze website. Snel en vertrouwd geldt ook voor onze service. Daarom kunt u ons 24/7 bereiken op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Wilt u meer weten? Ervaar dan gewoon zelf dat een auto huren in Innsbruck snel en vertrouwd is!

Bekijk meer Bekijk minder
Innsbruck ontdekken met een huurauto

Innsbruck ontdekken met een huurauto

Innsbruck in Tirol is een geliefd reisdoel in alle seizoenen van het jaar. Menig wintersporter haalt er zijn hart op met skiën of langlaufen en komt er met veel plezier elk jaar terug. Wandelen en genieten van de prachtige uitzichten in de omgeving van Innsbruck is eigenlijk het hele jaar door mogelijk. Er zijn tal van schitterende wandelroutes die u snel en vertrouwd bereikt door een auto te huren. Innsbruck ligt aan de rivier de Inn en is een bezoek meer dan waar. In de Maria-Theresien-Strasse vindt u gezellige winkels, Tiroler specialiteiten en sfeervolle restaurantjes. De historische Altstad, de 15e eeuwse Fürstenburg en de prachtige Hofkiche zult u zich nog lang herinneren. Wij hopen dat u een fijn verblijf zult hebben in Innsbruck!

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties