Klagenfurt

Auto huren Klagenfurt – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Eenmaal aangekomen in Klagenfurt wilt u graag de omgeving verkennen. Heeft u met het vliegtuig gereisd, dan is een auto huren zo geregeld. Even langs de autoverhuur en Klagenfurt ligt op u te wachten. Ons kantoor op luchthaven Klagenfurt bezit verschillende auto's voor goedkope autoverhuur. U kunt er meteen mee wegrijden om deze oude Oostenrijkse stad te gaan bezichtigen.

ALLE SIXT LOCATIES

Hoe kunt u een auto huren in Klagenfurt?

Indien u van te voren een van onze auto's wilt reserveren kunt u terecht bij onze reserveringspagina. Op deze overzichtelijke pagina geeft u aan welke auto u wilt huren en hoe lang. Hoewel wij beperkt geopend zijn, kunt u uw auto 24/7 ophalen of terugbrengen. Een stukje extra service om u tegemoet te komen. Een auto reserveren via de mobiele applicatie is ook een mogelijkheid. Natuurlijk kunt u ook telefonisch reserveren. Hiervoor belt u naar +43-463-420640 waar u snel en goed wordt geholpen. Een auto huren in Klagenfurt na aankomst in de stad? Ook dat is mogelijk. Kom gerust langs op ons kantoor, wat geopend is van 8:00 uur tot 18:00 uur. Na het regelen van de verzekering en het eventueel huren van een navigatiesysteem, rijdt u meteen weg in uw huurauto. Betalingen kunnen heel gemakkelijk worden gedaan ter plaatse of via een factuur die u achteraf thuis betaald.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur voor een zorgeloze vakantie

Goedkope autoverhuur voor een zorgeloze vakantie

Bij onze autoverhuur staan scherpe prijzen en goede service als belangrijke punten aangeschreven. Dit houdt onder andere in dat u geen limiet heeft wat betreft het aantal kilometers dat u rijdt. Daarnaast kunt u extra dingen bijboeken als een kinderzitje of sneeuwkettingen. In Klagenfurt kunt u een auto huren die maximaal een half jaar oud is. Wij hebben onder andere de merken Opel, BMW en Peugeot. Met een van deze huurauto's rijdt u zorgeloos naar naar het grootste en warmste Alpenmeer waar dit Klagenfurt aan ligt: de Wörthersee. Een adembenemend mooi meer waar u zeker geweest moet zijn. Daaraan ligt ook het Europapark. Een groot park waar u heerlijk kunt vertoeven. Bent u meer een cultuurliefhebber? Klagenfurt heeft verschillende musea, en daarnaast staat de stad bekend om zijn schitterende oude panden. Met een auto van Sixt autoverhuur kunt u genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties