Wenen

Auto huren Wenen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij Sixt autoverhuur bent u altijd welkom om een goede auto te huren, ook als u een auto in Wenen nodig heeft. Verblijft u in deze prachtige Oostenrijkse stad voor zaken? Dan bieden wij u een stijlvolle zakenauto. Viert u er de vakantie met het hele gezin? Dan is de comfortabele gezinsauto de juiste keuze. Reist u lekker samen? Kies dan bijvoorbeeld voor een robuuste terreinwagen met veel power, of een sportieve wagen! Kortom, bij onze autoverhuur in Wenen heeft u talloze mogelijkheden en een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal u laten zien dat wij ook in Oostenrijk mooie tarieven hanteren.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Wenen

Wenen is absoluut de moeite van het ontdekken waard, met talloze highlights, leuke activiteiten en ontelbaar veel mogelijkheden voor actieve, ondernemende en sportieve vakantiegangers. U kunt een auto huren en Wenen gaan ontdekken, door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het Wiener Prater, de Weense Staatsopera of de Stephansdom. Ook het indrukwekkende Slot Belvedere is meer dan de moeite waard eens te bewonderen. Met een huurauto rijdt u er gemakkelijk naartoe, in alle privacy. U zult zeker niet verdwalen, want u kunt een navigatiesysteem reserveren wanneer u wilt. Reist u met kleine kinderen? Dan stellen wij ook kinderzitjes beschikbaar voor de verhuur.

Bekijk meer Bekijk minder
Onze autoverhuur in Wenen is altijd dichtbij

Onze autoverhuur in Wenen is altijd dichtbij

U kunt bij meerdere vestigingen van onze goedkope autoverhuur terecht in Wenen. Wij staan voor u klaar in Wenen Stad, Wenen Kagran en bij Wenen treinstation West. Dit zijn nog slechts mogelijkheden, want wij zijn altijd in de directe omgeving te vinden om u van dienst te zijn met een goede auto van maximaal zes maanden oud. Ook bij onze autoverhuur in Wenen huurt u volgens een goede huurovereenkomst en met de zekerheid van een all-risk verzekering. U kunt een auto huren in Wenen voordat u naar Oostenrijk vertrekt. U kunt alles eenvoudig regelen via onze app of de website, via uw reisbureau of door contact op te nemen met ons callcenter.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties