Auto huren in Wenen

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Wenen

*De prijzen zijn berekend op 31.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Wenen-Schwechat Luchthaven, beginnend op 07.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Wenen

Auto huren Wenen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Wenen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij Sixt autoverhuur bent u altijd welkom om een goede auto te huren, ook als u een auto in Wenen nodig heeft. Verblijft u in deze prachtige Oostenrijkse stad voor zaken? Dan bieden wij u een stijlvolle zakenauto. Viert u er de vakantie met het hele gezin? Dan is de comfortabele gezinsauto de juiste keuze. Reist u lekker samen? Kies dan bijvoorbeeld voor een robuuste terreinwagen met veel power, of een sportieve wagen! Kortom, bij onze autoverhuur in Wenen heeft u talloze mogelijkheden en een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal u laten zien dat wij ook in Oostenrijk mooie tarieven hanteren.
Een auto huren in Wenen

Een auto huren in Wenen

Wenen is absoluut de moeite van het ontdekken waard, met talloze highlights, leuke activiteiten en ontelbaar veel mogelijkheden voor actieve, ondernemende en sportieve vakantiegangers. U kunt een auto huren en Wenen gaan ontdekken, door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het Wiener Prater, de Weense Staatsopera of de Stephansdom. Ook het indrukwekkende Slot Belvedere is meer dan de moeite waard eens te bewonderen. Met een huurauto rijdt u er gemakkelijk naartoe, in alle privacy. U zult zeker niet verdwalen, want u kunt een navigatiesysteem reserveren wanneer u wilt. Reist u met kleine kinderen? Dan stellen wij ook kinderzitjes beschikbaar voor de verhuur.
Onze autoverhuur in Wenen is altijd dichtbij

Onze autoverhuur in Wenen is altijd dichtbij

U kunt bij meerdere vestigingen van onze goedkope autoverhuur terecht in Wenen. Wij staan voor u klaar in Wenen Stad, Wenen Kagran en bij Wenen treinstation West. Dit zijn nog slechts mogelijkheden, want wij zijn altijd in de directe omgeving te vinden om u van dienst te zijn met een goede auto van maximaal zes maanden oud. Ook bij onze autoverhuur in Wenen huurt u volgens een goede huurovereenkomst en met de zekerheid van een all-risk verzekering. U kunt een auto huren in Wenen voordat u naar Oostenrijk vertrekt. U kunt alles eenvoudig regelen via onze app of de website, via uw reisbureau of door contact op te nemen met ons callcenter.
Show more

Handige weetjes voor huren in Wenen

Veiligheid voor het hele gezin:

Als je bij SIXT een auto huurt dan kun je kinderzitjes bijboeken. Zo ga je met de hele familie veilig en comfortabel op weg.

Minimumleeftijd:

De minimumleeftijd voor de bestuurder is 18 jaar. Voor sommige voertuigen kan een hogere leeftijd gelden.

Geldige documenten:

Houd je documenten paraat. Dit zijn een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs of paspoort. Kopieën of digitale versies worden niet geaccepteerd.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 12046 reviews
De route naar SIXT
(4,7)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
Overgave voertuig
(4,5)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Wenen

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Wenen?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Wenen?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Wenen?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Wenen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Wenen?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?