Auto huren in Qatar

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Qatar

Meest populair in Qatar

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Doha Airport, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Qatar

Enkele tips om een auto te huren

Enkele tips om een auto te huren

Het is nog niet zo lang geleden dat veel inwoners van Qatar voor het eerst een auto konden veroorloven. Hierdoor ligt de focus bij veel automobilisten meer op het besturen van het voertuig zelf en minder op het naleven van de verkeersregels, zeker iets om rekening mee te houden. Verder bestaat Qatar grotendeels uit een rotsachtige woestijn die in de zomer ontzettend heet kan worden. Airconditioning en SUV's met speciale banden voor zanderige wegen kunnen echter probleemloos door Sixt verzorgd worden. Neemt u gerust contact met ons op voor deskundig advies.
Een auto huren om met Qatar kennis te maken

Een auto huren om met Qatar kennis te maken

Als belangrijk olieland kent Qatar veel zakelijke bezoekers voor wie een huurauto natuurlijk uitkomst biedt om bijvoorbeeld afgelegen raffinaderijen te bezoeken. Daarnaast weet het land zich echter ook steeds meer als toeristische bestemming op de kaart te zetten. Vooral de hoofdstad Doha zelf is een interessante samensmelting van moderne architectuur en oude Arabische markten en havens. Wilt u de woestijn en de binnenlanden van Qatar intrekken voor een onvergetelijke ervaring? Ook dan komt autoverhuur van Sixt natuurlijk prima van pas!
Auto huren in Qatar - huurauto online boeken

Auto huren in Qatar - huurauto online boeken

Een auto huren in Qatar is met behulp van SIXT snel geregeld. We staan in de hoofdstad Doha namelijk op twee locaties voor u klaar. In de stad zelf is ons kantoor gevestigd aan de Al Waab Street, niet ver van de Doha Expressway die de hoofdstad verbindt met het noorden van Qatar. Onze andere locatie vindt u meteen in de aankomsthal van het Doha Hamad International Airport (DOH). Boeken kan aan de balie, maar als u telefonisch of via het internet reserveert zorgen wij dat uw huurauto bij aankomst in Qatar al voor u gereed staat. Zo hoeft u niet in de rij te staan en kunt u uw tijd volop spenderen aan het verkennen van dit fascinerende Arabische land.
Show more

Handige weetjes voor huren in Qatar

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Qatar?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Qatar dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Qatar.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Qatar?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,3
Op basis van 141 reviews
Overgave voertuig
(4,7)
De route naar SIXT
(4,7)
Op de SIXT-vestiging
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Qatar

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Qatar?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Qatar?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Qatar

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Qatar

Meer weergeven