Prijs weergeven

Goedkoop een terreinwagen huren

Met ruim 4.000 vestigingen verspreidt over de hele wereld is Sixt beslist één van de grootste autoverhuurbedrijven. Dit succes hebben wij onder meer bereikt door goede prijzen te hanteren en daarnaast een optimale kwaliteit en service te bieden. Wij zorgen ervoor dat we degelijke, nieuwe huurauto's aanbieden voor een zeer goede prijs.

 

 

 

Volvo XC60 huren

Bij Sixt een SUV huren

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste huurauto. Wilt u een terreinwagen meenemen naar de bergen in het buitenland? Ook dat is mogelijk bij ons, neemt u voor meer informatie contact op met een van onze medewerkers.


Volvo XC60 huren

Volvo XC60 huren

BMW X3 huren

BMW X3 huren

BMW X5 huren

BMW X5 huren

Mazda CX5 huren

Mazda CX5 huren

U kunt bij ons terecht voor het huren van een praktische stadsauto, een fijne personenbus en luxere auto's voor vakanties of zakelijk gebruik. Daarnaast hebben wij veel bedrijfsauto's in ons wagenpark opgenomen zoals bestelbussen, vrachtwagens, verhuiswagens en meerdere modellen voor personenvervoer. Niet geheel onbelangrijk: ook voor het huren van een praktische terreinwagen kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Een luxe SUV huurt u natuurlijk bij Sixt!

Wanneer u in alle weersomstandigheden en op uiteenlopende ondergronden goed uit de voeten wilt kunnen met een luxe huurauto, dan is een terreinwagen huren wellicht een goede optie. Een terreinwagen van Sixt geeft u onder alle omstandigheden een veilig en comfortabel gevoel terwijl u geniet van alle luxe aan boord. Een terreinwagen deed vroeger veel mensen denken aan een lompe Jeep, maar tegenwoordig is dat wel anders, zoals u zelf kunt zien bij ieder luxe exemplaar van Sixt autoverhuur. U zult hier niet alleen zeer plezierig mee rijden, maar u krijgt ook nog een hele representatieve uitstraling en natuurlijk een echt 'king of the road' gevoel.

U kunt een SUV huren op de volgende locaties in Nederland met Sixt:

Probleemloos een stoere SUV huren

Bij Sixt kunt u zorgeloos een stoere terreinwagen huren die voldoet aan uw je wensen met betrekking tot comfort, veiligheid en praktisch bruikbare binnenruimte. Een terreinwagen van autoverhuur Sixt is altijd van recente datum en bovendien perfect onderhouden. Zoals u dat gewend bent van Sixt krijgt u van ons een huurovereenkomst zonder kleine lettertjes mee. Huurt u nu zelf een terreinwagen en ontdek zelf het luxe gevoel dat u zult ervaren in een gehuurde suv van Sixt autoverhuur.

Auto huren België

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren Sixt

Cabrio huren Nederland

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren