Prijs weergeven

Een snelle sportauto huren met Sixt

Bij Sixt kunt u heel voordelig een state-of-the-art sportauto huren. Heeft u wel eens gedroomd van een gloednieuwe sportauto, maar heeft u altijd een verstandige familie auto gekozen? Dan is dit uw kans om eens voor uzelf te kiezen. Indien het doel is een goede indruk achter te laten bij uw familie of vrieden of bij uw zakelijke relaties, kan dit natuurlijk ook in een van onze sportieve auto's. Sixt zorgt ervoor dat u goed voor de dag komt. Mocht u chauffeur zijn naar een gala is dit natuurlijk een ideale uitkomst.

BMW 4 Serie Cabrio huren

  

  • Air conditioning
  • 2 deuren
  • Hangeschakeld
  • Navigatie
  • Minimumleeftijd 25

Nieuwe sportauto's bij Sixt autoverhuur

Wij bieden een ruim assortiment aan bijna nieuwe (niet ouder dan zes maanden) sportauto's aan! Een mooie BMW of een Mercedes, wat u zich ook maar wenst,  kies voor de autoverhuur service van Sixt en laat al uw wensen uitkomen! Met een sportauto is alle aandacht op u gericht! Weet u nog niet welke auto het gaat worden? Kiek hier voor wat meer inspiratie! Mocht u vragen hebben kun u gerust met ons bellen, we staan altijd voor u klaar.

BMW 6 serie huren

BMW 6 serie huren

Audi A5 huren

Audi A5 Huren

Audi A4 huren

Audi A4 huren

Jaguar XF huren

Jaguar XF huren

Voordelig en snel een sportauto huren bij Sixt

De autoverhuur service van Sixt is scherp geprijsd en onze service is dusdanig ingericht dat u zonder al te veel gedoe snel over de sportauto kunt beschikken. U hoeft bij Sixt nooit lang te wachten! U vindt ons door het gehele land op strategisch gekozen plaatsen zoals bijvoorbeeld in het centrum, bij een station of op een vliegveld. In de meeste grote steden kunt u een service locatie vinden waar één van onze deskundige medewerkers u graag verder helpt. Hier kunt u de auto reserveren, ophalen en ook weer inleveren. Daarnaast kunt u ook telefonisch, via de iPhone of BlackBerry app, of via de website alles regelen. Een sportwagen huren was nog nooit zo eenvoudig!

Een sportauto huren voor uzelf, het hele gezin of voor zakelijk gebruik

Een sportauto huren kan op verschillende momenten. Voor uzelf of als u met het gezin op stap gaat. Zakelijk een sportauto huren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid. U maakt direct een sportieve indruk als u in één van de sportauto's van Sixt komt aanrijden! De Sixt autoverhuur service is een betrouwbare service die niet duur is.

 

Maak uw dromen werkelijkheid en kies er nu voor om goedkoop en snel een mooie sportwagen te huren.

 

In Nederland kunt u in verschillende steden terecht om een auto te huren, waardoor er altijd wel een stad in de buurt is waar u voordelig een sportauto huren kunt.

Steden waar u onder andere een sportauto kunt huren: