Brussels Luchthaven

Brussels Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 1930 Zaventem

GDS-Code: BRU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:30 - 23:00

Vakanties:

06:30 - 23:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Brussels Luchthaven

Brussel Airport (BRU) auto huren

Een auto huren op vliegveld Brussel, Zaventem Nationale Luchthaven, doe je snel en eenvoudig bij SIXT. Met een Mini ben je in de stad extra wendbaar en is parkeren makkelijk. Met een electrsich model rijd je bovendien duurzaam. Is travel light niet jouw stijl, dan kies je voor een Premium Sedan met meer bagageruimte. Onnodig sjouwen is er niet bij, gezien de handige locatie van de SIXT balie en de parking. Ga op pad met GPS en de weg wijst zich vanzelf. Er is tenslotte genoeg te verkennen in de omgeving van het wereldse Brussel.

SIXT's locatie op Luchthaven Brussel

Volg vanaf bagage claims de borden "Car Rental Pick Up" rechtsaf naar aankomsthal 2 naar het eind van gang. Hier vind je SIXT aan de linkerkant. Vlieg je niet, maar kom je vanaf de weg, volg dan de borden richting Brussel en daarna Zaventem Nationale Luchthaven. Vanaf de A201 leiden de borden "Car rental return" je de parking binnen. De borden van SIXT brengen je naar de check-in zone waar je de huurauto en sleutel kan inleveren. Deze parking is niet toegankelijk voor je eigen vervoer. Reizigers met openbaar vervoer nemen vanaf het trein of busstation de lift of roltrap naar aankomsthal 2.

Ontdek Brussel met je huurauto

Brussel heeft enorm veel te bieden, cultureel en culinair, en zit vol historisch UNESCO erfgoed. Met de Grote Markt als kloppend hart van de stad vind je hier de gezelligste cafeetjes en leukste winkels. Uitstekend geschikt voor een stadswandeling, maar om de hele stad te bestrijken ben je wel even bezig. Wanneer je besluit je auto huren SIXT Brussel Airport gaat je reis met het vliegtuig naadloos over in een extra citytrip. Zo blijft er voldoende tijd over voor een bezoekje aan markten en musea,zoals het Atomium of Magritte museum. Met SIXT blijf je mobiel, waar je ook bent.