Prijs weergeven

Cabrio huren bij Sixt puur rijplezier

Iedereen heeft er wel eens van gedroomd in een cabrio rond te rijden. Wanneer u er ook nog een stralende zon, een aangename wind en voorbijflitsende bossen, weiden en akkers bij denkt, is het ideaalplaatje van vrijheid en genot al snel compleet. Wanneer je het meeste uit jouw vakantie wilt halen is een cabrio een ideal middel om dit mee te bereiken. Al jouw zintuigen worden geprikkeld op het moment dat je het gas verder indrukt en het geluid van de motor hoort terwijl je door het zonnige Frankrijk rijd.

 

 

Cabrio huren bij Sixt
  • Automaat
  • 2 Deuren
  • 4 Zitplaatsen
  • 2 tassen

Bij het rijden in een cabrio zult u denken aan plezier en zorgeloosheid en dat is precies wat Sixt voor u kan betekenen. Alle overige zaken kunnen wij namelijk voor u regelen, of dit nu een eersteklas navigatiesysteem is, een kinderzitje of een geruststellende glimlach van ons personeel. Zelfs het ophalen en weer inleveren van onze huurauto's in twee verschillende plaatsen is geen enkel probleem. Heeft u verder nog speciale wensen die niet op onze website vermeld staan? Neem dan contact op over de mogelijkheden en we zullen u niet teleurstellen. Uitstekende auto's en uitstekende service staan bij Sixt autoverhuur namelijk hoog in het vaandel.


MINI Cabrio huren

Mini Cooper cabrio huren

BMW Z4 huren

BMW Z4 huren

BMW 2 serie huren

BMW 2 serie cabrio huren

BMW 4 serie huren

BMW 4 serie cabrio huren

Bij Sixt een cabrio huren die bij u past

Bij Sixt autoverhuur beschikken we over een ruim aanbod van prima cabrio's. Bent u niet van plan al te ver te rijden, dan kunt u met een BMW 2 serie cabrio of een MINI Cabrio al prima uit de voeten. Ook een iets grotere en sportievere wagen zoals een Opel Cascada volstaat zeker voor een heerlijk dagje naar het strand. Wilt u tenslotte meer paardenkrachten, meer indruk maken en meer luxe, dan kunt u bij Sixt terecht voor een BMW 4 serie cabrio. Tenslotte ook niet onbelangrijk: al onze huurauto's verkeren in uitstekende staat en zijn nooit meer dan een half jaar oud!

U kunt een cabrio huren op de volgende locaties in België met Sixt:

Een cabrio huren: plezier en zorgeloosheid

U kunt een cabrio bijvoorbeeld in de volgende steden huren: AmsterdamDen HaagRotterdam en in Utrecht. U kunt ze door het gehele land huren uiteraard. Daarnaast gaan we voor u over grenzen en kunt u op bijna elke vakantie bestemming bij Sixt een cabrio huren. Zo kunt u met al uw zintuigen de vakantie bestemming opnemen. 

Gaat u naar Spanje op vakantie en wilt u een cabrio huren? Hier vindt u meer informatie: Cabrio huren in Spanje.

Alle Sixt cabrioverhuur locaties in België

Auto huren België

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren