Prijs weergeven

Goedkoop een elektrische auto huren

Grote bedrijven zoals BMW en Tesla spelen in op de grote vraag naar elektrische wagens en creëen een nieuwe markt. Tot nu toe leidt BMW de markt met de i3 en i8, die de meest stijlvolle en gebruiksvriendelijke auto's op dit moment zijn. Het kiezen voor een elektrische auto is dan ook een zeer milieubewuste keuze.

BMW I3 huren

De evolutie van de autotechniek

In het verleden leken elektrische auto's een idee over de toekomst. Niemand had toen gedacht dat ze daadwerkelijk ook zouden bestaan in de toekomst. Nieuwe technologieën hebben auto's millieuvriendelijker gemaakt zonder dat dit ten koste gaat van hoe efficient en makkelijk te gebruiken de auto's zijn. Door de grootse verbeteringen in techniek en de zuinige potentie van deze elektrische auto's is de vraag heel erg gestegen. Voor autofabrikanten is het dan ook niet voor niets moeilijk om aan deze hoge, stijgende vraag te voldoen. Beloon uw liefde voor techniek en het millieu met een elektrische huurauto van Sixt.

Elektrische auto's - een goede samenwerking

Door de vele voordelen die elektrische auto's bieden zijn overheden over de hele wereld gaan nadenken over de infrastructuur in eigen land. De beschikbaarheid van grondstoffen zoals olie wordt steeds schaarser. Om deze reden worden elektrische auto's steeds belangrijker en dat laat bijvoorbeeld het feit dat er in vele grote steden al oplaadpunten te vinden voor deze auto's zien. Het zijn niet alleen grote steden die hier aan mee doen, maar ook kleinere steden en dorpen bieden vandaag de dag de mogelijkheid om auto's op te laden.

Elektrische projecten

Project i – BMW heeft maar liefst 7 jaar lang aan dit project gewerkt tot aan de presentatie van de i3 en de i8. De elektrische auto's zijn vooral een doel voor op de langere termijn. BMW betrad de markt met de Mini E, die eigenlijk een testauto was en werd uitgegeven aan een kleine hoeveelheid klanten om te voelen hoe het is om te rijden in de auto van de toekomst. BMW wist dat dit nog maar het begin was, en dat er nog veel meer elektrische auto's zouden komen. De i3 is echt een auto voor mensen die geinteresseerd zijn in een comfortabele, milieubewuste auto met de state-of-the-art technologie aan boord.

Veel mogelijkheden voor plezier met een elektrische huurauto van Sixt.

Met een elektrische huurauto van Sixt kunt u genieten van zorgeloze autoreizen door Europa in een comfortabele en voornamelijk innovatieve auto die rijdt op elektriciteit. Met veel kracht, stijl en efficiëntie ligt de auto stevig op de weg. U hoeft alleen de auto op te laden om weer op weg te kunnen. Er zijn verschillende oplaadpunten te vinden door heel Europa, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat u stil komt te staan. Een auto huren was nog nooit zo millieuvriendelijk!

Autoverhuur bij Sixt

Volvo huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

BMW I8 huren

BMW i8 Huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren