Prijs weergeven

Goedkoop een automaat huren bij Sixt

Rijden in een automaat is de beste manier om bijvoorbeeld door een centrum te rijden omdat u niet contstant hoeft te schakelen als u moet stoppen voor een verkeerslicht. Het gevoel dat u krijgt door te weten dat u niet hoeft te schakelen, zorgt ervoor dat u relaxter in de auto zit en na een langere rit veel fitter bent.

Automaat huren

Voordelen van een automaat

  • U ervaart meer rijcomfort en u bent daardoor fitter na het autorijden
  • Het (stapvoets) rijden in files is veel eenvoudiger en minder vermoeiend
  • U heeft geen last van hellingproef en het inparkeren op heuvelige parkeerplekken is veel eenvoudiger met een automaat

Hoe u bij Sixt een automaat kunt huren

U kunt ervoor kiezen om in ons voertuigoverzicht een auto te kiezen waar "Aut." bij staat. Dit zijn auto's die met een automaat worden geleverd. Daarnaast kunt u ook na het kiezen van uw auto bij de 'aanbevolen extra's en toebehoren' een automaat als keuze aankruizen. U vindt hieronder een afbeelding zodat u het eenvoudig kunt vinden.

Automaat hurenBent u van plan om met uw huurauto op vakantie te gaan? Dan kunnen wij u een automaat ten zeerste aanraden. Op langere afstanden merkt u een verschil in rijcomfort als u voor een automaat kiest en daarnaast rijdt u zonder zorgen in eventuele vakantiefiles. Er zijn overal in Europa en wereldwijd in tal van landen huurauto's beschikbaar.


BMW 7 serie automaat huren

BMW 7 serie automaat huren

BMW 1 serie automaat huren

BMW 1 serie automaat huren

Audi A4 automaat huren

Audi A4 automaat huren

BMW 5 serie GT automaat huren

BMW 5 serie GT diesel huren

Een automaat huren bij Sixt betekent kwaliteit

Rijden in een automaat van Sixt is een goede manier om nieuwe steden en onbekende wegen te ontdekken. Sixt maakt dit gemakkelijk met een groot assortiment aan huurauto's. Onze kwaliteit ervaart u onder meer door het feit dat een huurauto nooit ouder dan 6 maanden is. Wij bieden compacte automatische huurauto's aan, maar ook luxe automaten en sportwagens uitgerust met een automaat. Bij Sixt streven we ernaar dat u probleemloos op pad kunt zonder al te veel administratief gedoe.

Auto huren België

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Trouwauto huren

Trouwauto huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren