Prijs weergeven

Exclusieve auto huren bij Sixt

Iedereen droomt er wel eens van om in een exclusieve auto rond te rijden. Bij Sixt autoverhuur Kunt u tegen een aantrekkelijke prijs een luxeueze auto huren. Dit kan voor een langere periode, maar natuurlijk is dit ook mogelijk voor een dag. Het bovenstaande is geen verrassing aangezien wij al meer dan 100 jaar garant staan voor betrouwbare autoverhuur.

Exclusieve auto huren

 

 

  • Exclusieve auto's
  • Top merken
  • Kies jouw stijl
  • Inclusief service

Goedkoop een luxe auto huren

Een luxueuze auto huren bij Sixt betekent een luxe auto huren die perfect bij u past. Absolute tevredenheid is bij ons een garantie. Hier zetten wij ons elke dag voor in. U kunt bij ons altijd een exclusieve auto huren die perfect past bij wat u ervan verwacht. Wilt u een statige auto voor een zakelijke gelegenheid? Bij Sixt is dat geen probleem. Wilt u een echte gala auto huren om in stijl aan te komen bij een gala of première? Ook hier werken wij graag aan mee!


BMW 7-serie

BMW 7 serie huren

De BMW 7 serie, het vlaggenschip van BMW, is niet zomaar een gemiddelde huurauto. De 7 serie is een eersteklas luxe auto. Niet alleen biedt deze sedan alle technische snufjes die u zich ook maar wensen kan, maar ook zeeën aan ruimte en gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Jaguar XF

Jaguar Huren

Onze klanten hebben allemaal een brede lach op hun gezicht als ze de Jaguar XF terug brengen. Laat u ook verrassen door de technologie en kracht van deze huurauto. Ook u kunt de Jaguar XF nu voor een goedkope prijs huren en ontdekken hoe simpel het is om met maximaal rijplezier in deze luxe auto te rijden.

BMW X5

BMW X5 huren

BMW staat bekend om de mix van luxe en prestaties die terug te vinden is in alle modellen. Deze mix is ook van toepassing op de X5. De stijlvolle X5 biedt ongeloofelijk veel ruimte en luxe, maar houdt toch een sportief design. Deze auto geeft u gegarandeerd een "king of the road" gevoel.

Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes E-klasse huren

De E-klasse is dé zakenauto van Mercedes, ideaal dus als u een auto voor zakelijke doeleinden nodig heeft. De E-klasse is een elegante auto die over veel comfort, luxe en beenruimte beschikt. De E-klasse dankt veel van zijn technologie aan de verbondenheid met de S-klasse.

Audi A6

Audi a6 huren

Als u op zoek bent naar een betrouwbare zakenauto, dan is de Audi A6 de beste keuze voor u. Door een Audi A6 te huren bent u verzekerd van een veilige en comfortabele rit met voldoende luxe aan boord. Het bescheiden en elegante design zorgt ervoor dat u geen verkeerde indrukken kan wekken.

Een luxe auto huren is bij Sixt voor iedereen mogelijk

Bij ons kan iedereen een luxe auto huren. Onze autoverhuur heeft voor werkelijk iedere klant de perfecte exclusieve auto klaar staan, ongeacht de voorkeuren of het budget. Bij ons betaalt u namelijk nooit teveel. Kies voor een gala auto, een mooie cabrio of een robuuste aandachtstrekker. Alles is mogelijk bij onze autoverhuur en wij zorgen er graag voor dat ook u eens gezien wordt in een luxe auto. Sixt biedt u graag de kans om ook eens te genieten van echte luxe en comfort.

Een luxe auto huren in een plaats naar keuze

Met meer dan vierduizend locaties over de hele wereld is er altijd een autoverhuur van Sixt bij u in de buurt te vinden. Wilt u een gala auto huren in Brussel, een zakelijke wagen in Limburg of bijvoorbeeld een cabrio in antwerpen? Het is allemaal mogelijk! Sterker nog, wij maken het zelfs mogelijk om op uw vakantie te genieten van een exclusieve auto. Zo zetten wij graag een exclusieve auto voor u klaar in Spanje, Frankrijk of bijvoorbeeld Turkije! U regelt alles eenvoudig online, maar als u vragen heeft of deskundig advies kunt gebruiken, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen.

Mercedes huren

Luxe auto huren bij Sixt

BMW huren

bmw huren bij Sixt

Vakantie auto huren

Vakantie auto huren SIXT

Diesel auto huren

Diesel auto huren

Luxe auto Brussel

luxe auto huren brussel