Kleine auto huren

Goedkoop een degelijke kleine auto huren. Bij Sixt autoverhuur kunt u gemakkelijk een kleine auto huren. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het geen goede auto is, bij Sixt zijn onze auto's namelijk niet ouder dan 6 maanden. Dit betekent dus dat u altijd in een (bijná) gloednieuwe auto rijdt. Op deze manier kunt u goedkoop een comfortabele auto huren. Dit kan wereldwijd op 4000 locaties. 

Smart Fortwo huren

Smart Fortwo of vergelijkbaar

Peugeot 208 huren

Peugeot 208 of vergelijkbaar

Audi A1 huren

Audi A1 of vergelijkbaar

BMW 1 serie huren

BMW 1 serie of vergelijkbaar

Waarom een kleine auto huren?

Compacte auto's zijn licht, duurzaam en uiterst wendbaar. Wij van Sixt zijn toegewijd aan het helpen van mensen die wonen en/of reizen door heel Nederland, ongeacht het budget. Sixt heeft de perfecte auto voor iedere gelegenheid, voor elk doeleinde en voor elke prijs. Hier onder meer informatie en voorbeelden over onze compacte huurauto's. 

 

Eigenschappen van onze betaalbare compacte huurauto's

  • Betaalbare prijzen: Een van de belangrijkste redenen om een kleine auto te huren is de lage prijs. Wij helpen je geld te besparen op transport, zodat je meer geld over houdt voor je vakantie of reis.
  • Efficiënt: Kleine auto's zijn zeer wendbaar en hebben lage brandstofkosten. Je kan met gemak rondrijden in een drukke stad en parkeren is zo gedaan.
  • Extra opties: De compacte auto's zijn meestal iets minder luxe uitgerust dan onze premium huurauto's. Het is natuurlijk altijd mogelijk om tegen een betaalbare prijs extra opties te kiezen voor uw compacte auto. 

 

 

 

Autoverhuur bij Sixt

Volvo huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

BMW I8 huren

BMW i8 Huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren