Antwerpen Luchthaven

Antwerpen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Luchthavenlei 1, 2100 Antwerp

GDS-Code: ANR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 18:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Antwerpen Luchthaven

Autoverhuur Antwerpen Luchthaven

Met SIXT autoverhuur Antwerpen Luchthaven staan de luxe SUV’s en compacte auto’s voor je klaar in de nieuwste modellen. Huur je auto bij SIXT en je kan rechtstreeks vanaf je vlucht door naar je volgende bestemming. Reis je met meerdere mensen of heb je extra bagage bij je, dan is een van de ruimere Sedans of meerpersoons auto’s iets voor jou. Wil je zeker weten waar je naartoe gaat, dan boek je GPS extra bij. Wil je geen seconde verliezen van je kostbare tijd, dan tankt SIXT voor een vast bedrag de auto weer vol. Met een Cabrio haal je zeker met mooi weer het maximale uit je trip. 

SIXT's locatie op Antwerpen Luchthaven

De SIXT balie vind je in de aankomsthal tegenover de uitgang. Op deze Meet and Greet Locatie staat een SIXT medewerker voor je klaar met het huurcontract en de sleutels van je huurauto. Vermeld tijdens het boeken bij SIXT autoverhuur Antwerpen Luchthaven je vluchtnummer, creditcard nummer, adres en mobiele telefoonnummer. Bij het terugbrengen van je huurauto ga rechts bij de rotonde voor het luchthavengebouw en rij de hoofdparking in. Hier parkeer je de auto in een van de vrije parkeerplaatsen van SIXT. De sleutel drop je in de SIXT sleutelbox naast de SIXT balie in de aankomsthal.

Ontdek Antwerpen met je huurauto

Door een auto te huren op Antwerpen Airport ben je zo in een van de leukste steden van België. Hier vind je prachtige architectuur, van kerken en kathedralen zoals de Onze-Lieve-Vrouw tot het Stationsgebouw. Kunstliefhebbers gaan op bezoek bij het Rubenshuis en een wandeling door Plantentuin is een aanrader. De Grote Markt is een niet te missen hotspot voor de lekkerste restaurants en gezelligste cafés. Antwerpen is een modestad vol winkels en boetieks en met een eigen Modemuseum. Op zondag ga je schatgraven op de beroemde vogeltjesmarkt. Heb je de tijd dan rij je naar Ghent of Mechelen.