Gosselies

Gosselies auto huren

Vanaf Gosselies direct je eigen huurauto instappen en op je eigen tempo de plekken bezoeken die jij wilt. Met SIXT maken we je het graag zo makkelijk mogelijk. Onze vestigingen in en rond Gosselies hebben ruimte openingstijden en onze Engelstalige medewerkers van de klantenservice zijn 24/7 voor je bereikbaar. Onze vestigingen vind je altijd op handige locaties zoals op de luchthaven van Charleroi of onze handige stadsvestiging Gosselies. Kies een leuke Cabrio of Sedan om lekker in rond te toeren, of bijvoorbeeld een stationwagen voor meer ruimte en comfort.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Gosselies

In Gosselies een auto huren is de ideale manier om de belangrijkste plaatsen rond Charleroi te bezoeken. Je kunt al voor eendagshuur bij SIXT terecht, handig voor een snelle zakelijke afspraak. Maar ook voor weekendverhuur of wekelijks verhuur kun je bij ons een mooie auto meenemen. We hebben altijd een ruim aanbood van mooie merken voor je klaarstaan, van mooie sedan tot luxe SUV. De auto's zijn altijd nieuw en hebben alles wat je nodig hebt. Wil je meer? Boek eenvoudig handige extra's bij op je reservering, zoals een extra bestuurder of huurbescherming tegen diefstal en schade.

Wat te doen in Gosselies

Vanaf Gosselies heb je de ideale uitvalsbasis om de omgeving in Zuid-Wallonië te ontdekken. Gosselies is een deelgemeente van de stad Charleroi, met de Saint-Christophebasiliek en het stadhuis in art-deco stijl. Ook zit je vanaf Gosselies in een half uurtje in Namen en in een klein uur rijd je zo naar hartje Brussel. De natuurliefhebber kan volop genieten van al het groen in de Belgische Ardennen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties