Antwerpen

Antwerpen auto huren

Huur een auto in Antwerpen bij SIXT als je op zoek bent naar een auto van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij een onvergetelijke ervaring hebt en wij bieden je dan ook de beste service. Je kunt jouw auto ophalen bij Antwerpen Airport of bij onze andere vestiging in hartje centrum. We hebben een enorm aanbod aan jonge auto’s van topkwaliteit en laten aan jou de keuze of je in Antwerpen kiest voor het comfort van een SUV of de luxe van een sportmodel.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Antwerpen

Jouw reis is pas echt compleet wanneer je de vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je heen gaat. Huur een auto in Antwerpen met SIXT en zorg voor jaloersmakende blikken wanneer je jouw zakenpartners bezoekt in een luxe Mercedes of geniet van een weekendje weg met vrienden in jullie eigen SUV. Ook wanneer je met kinderen op stap gaat zorgen wij voor je. Zo bieden we de optie voor het bijboeken van een kinderstoel. Je kunt kiezen voor wekelijks verhuur, maar mag de auto ook na een dag weer inleveren met onze eendagshuur optie.

Wat te doen in Antwerpen

Wie Antwerpen zegt, zegt Vlaamse frieten. Je kunt hier geen tijd doorbrengen zonder te genieten van een portie friet met een flinke dot mayonaise. Vergeet daarnaast ook niet de Grote Markt te bezoeken. Hierin komt het laatmiddeleeuwse karakter van de stad prachtig naar voren. Neem de auto ook mee naar de Antwerpen Linkeroever. Het uitzicht op de skyline van de stad is hier onbeschrijfelijk mooi.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties