Autoverhuur
Qatar
Inklappen
Qatar
Gegevens wijzigen

Auto huren in Qatar - huurauto online boeken

Goedkoop een auto huren in Qatar

Een auto huren in Qatar is met behulp van Sixt snel geregeld. We staan in de hoofdstad Doha namelijk op twee locaties voor u klaar. In de stad zelf is ons kantoor gevestigd aan de Al Waab Street, niet ver van de Doha Expressway die de hoofdstad verbindt met het noorden van Qatar. Onze andere locatie vindt u meteen in de aankomsthal van het Doha Hamad International Airport (DOH). Boeken kan aan de balie, maar als u telefonisch of via het internet reserveert zorgen wij dat uw huurauto bij aankomst in Qatar al voor u gereed staat. Zo hoeft u niet in de rij te staan en kunt u uw tijd volop spenderen aan het verkennen van dit fascinerende Arabische land.

Katar Country

Enkele tips om een auto te huren

Het is nog niet zo lang geleden dat veel inwoners van Qatar voor het eerst een auto konden veroorloven. Hierdoor ligt de focus bij veel automobilisten meer op het besturen van het voertuig zelf en minder op het naleven van de verkeersregels, zeker iets om rekening mee te houden. Verder bestaat Qatar grotendeels uit een rotsachtige woestijn die in de zomer ontzettend heet kan worden. Airconditioning en SUV's met speciale banden voor zanderige wegen kunnen echter probleemloos door Sixt verzorgd worden. Neemt u gerust contact met ons op voor deskundig advies.

Katar Country

Een auto huren om met Qatar kennis te maken

Als belangrijk olieland kent Qatar veel zakelijke bezoekers voor wie een huurauto natuurlijk uitkomst biedt om bijvoorbeeld afgelegen raffinaderijen te bezoeken. Daarnaast weet het land zich echter ook steeds meer als toeristische bestemming op de kaart te zetten. Vooral de hoofdstad Doha zelf is een interessante samensmelting van moderne architectuur en oude Arabische markten en havens. Wilt u de woestijn en de binnenlanden van Qatar intrekken voor een onvergetelijke ervaring? Ook dan komt autoverhuur van Sixt natuurlijk prima van pas!

Katar Country

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice