Autoverhuur
Zweden
Inklappen
Zweden
Gegevens wijzigen

Auto huren in Zweden - huurauto online boeken

Auto huren in Zweden: comfort en gemak

Zweden is een schitterend land. Liefhebbers weten het al jaren en toch is het land nog relatief onontdekt. De uitgestrekte naaldwouden en de schitterende meren maken Zweden tot een geliefd oord voor liefhebbers van rust en ruimte. Met een huurauto van Sixt bent u in de gelegenheid het Scandinavische land te ontdekken. Onze auto's zijn nooit ouder dan een half jaar, waardoor u gegarandeerd probleemloos naar uw bestemming rijdt. Zakelijk of privé, in ons uitgebreide aanbod vindt u altijd de geschikte auto voor uw trip. Ook in Zweden kunt u bouwen op de vertrouwde service van Sixt.

Schweden-Ferien an der Küste

Ruime mogelijkheden om een auto te huren in Zweden

In Zweden hebben wij vestigingen van onze autoverhuur door het hele land. Deze zijn gevestigd op strategische en goed te bereiken plaatsen, nabij luchthavens en stations. Zo bereikt u altijd makkelijk en snel onze autoverhuur en reist u eenvoudig door naar uw plaats van bestemming. Wanneer u een auto reserveert, zorgen wij ervoor dat de auto klaar staat en desgewenst is het mogelijk de auto af te halen buiten de openingstijden. Ook het terugbrengen kan op een door u gewenst tijdstip waarbij u niet gebonden bent aan de openingstijden van de vestiging. Reserveren is eenvoudig. Een telefoontje volstaat, maar ook online of via onze app reserveert u in een handomdraai een auto in Zweden. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Schweden-Stockholm

Ontdek ongerept Zweden

Schweden Landschaft

De hoofdstad Stockholm is een van de mooiste Europese steden. Het Koninklijk paleis, het stadhuis en het Noords museum zijn een bezoek waard. Maar ook het noorden van Zweden heeft de bezoeker veel te bieden. Kleinere gemoedelijke steden met kenmerkende architectuur blijven de bezoeker verbazen. Hiertussen de weidse natuur en in het noorden het ongerepte Lapland. Rijdt langs de kust, geniet van de rotspartijen en bezoek een van de vele eilanden. Met een huurauto van Sixt heeft u alle vrijheid om de schatten van Zweden te ontdekken.

 

Regio's met Sixt locaties

 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice