Sundsvall Midlanda Luchthaven

Sundsvall Midlanda Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Skeppsholmen, 861 83 Timrå

GDS-Code: SDL

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

07:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sundsvall Midlanda Luchthaven

Maximaal genieten met een auto huren bij Sundsvall Midlanda luchthaven

Kies voor een auto huren bij Sixt op Sundsvall Midlanda luchthaven (SDL) en geniet van een complete, onbezorgde vakantiereis of zakentrip door Midden-Zweden. Onze autoverhuur op dit internationale vliegveld biedt u een breed scala aan voertuigen. Van compacte stadsauto's tot luxe sportauto's, van dieselauto's tot automaten, van SUV's tot busjes. U krijgt altijd een huurauto van maximaal zes maanden oud, van topmerken als onder meer Mercedes, Audi, Volkswagen en BMW. Bovendien kunt u tegen een geringe meerprijs extra's als bescherming tegen schade en diefstal, een kinderzitje, extra bestuurder en navigatie bijboeken. Wel zo veilig en gemakkelijk.

Bekijk meer Bekijk minder
Breed aanbod auto's met handige extra's bij Sixt autoverhuur

Breed aanbod auto's met handige extra's bij Sixt autoverhuur

Sixt autoverhuur hanteert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U profiteert van onze slimme prijsvergelijking, zodat u altijd uitkomt bij goedkoop een auto huren bij Sundsvall Midlanda Luchthaven. U kunt vooraf telefonisch of online een auto boeken, of dit ter plaatse bij ons verhuurstation in de terminal doen. Onze autoverhuur is zeven dagen per week geopend. Daarnaast wordt u in de gelegenheid gesteld om buiten de reguliere openingstijden uw huurauto op te halen en te retourneren. U verspilt geen tijd en kunt direct onderweg naar uw bestemming. U bent verzekerd van de door u geboekte voertuigcategorie. Als u een specifiek automodel wilt rijden, is dit afhankelijk van het aanbod en de beschikbaarheid op uw reisdata.

Midden-Zweden ontdekken met een auto huren bij Sundsvall Midlanda Luchthaven

Midden-Zweden ontdekken met een auto huren bij Sundsvall Midlanda Luchthaven

Sundsvall Midlanda Luchthaven ligt op ongeveer 21 kilometer ten noorden van de stad Sundsvall en 8 kilometer ten oosten van Timra. Midlanda verwijst naar de geografische ligging in Midden-Zweden. Met een huurauto van Sixt bent u zo in de bos- en heuvelrijke omgeving van Timra. Een van de grootste rivieren van Zweden, de Indalsälven, mondt hier spectaculair uit in zee. De moderne en levendige stad met industrieel verleden Sundsvall ligt op slechts 20 minuten rijden. De haven van Sundsvall ligt aan de Botnische Golf en is een bezoek met de auto zeker waard. Vanaf de 155 meter hoge Norra Berget heeft u een prachtig uitzicht over de stad en directe omgeving.

Anders Rane
( Station Manager )