Växjö Luchthaven

Växjö Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Småland Airport, 355 93 Växjö

GDS-Code: VXO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 18:00

ZA - ZO:

11:00 - 15:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Växjö Luchthaven

Met een auto huren bij Vaexjoe Luchthaven maakt u een goede start

Met een auto huren bij Sixt op de luchthaven van Vaexjoe heeft u een goede start van uw verblijf in deze stad en gemeente in het zuiden van Zweden. Onze oranjegekleurde autoverhuur op Vaexjoe Luchthaven (VXO) is alle dagen van het jaar geopend, ook op feestdagen. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers helpen u aan een voordelige huurauto van nog geen half jaar oud. Dat kan een compacte stadsauto of ruime stationwagen zijn, maar ook een luxe SUV, een sportieve cabrio of een busje voor als u met een groter gezelschap bent. Wij kunnen alleen een geboekte voertuigcategorie garanderen. Een specifiek automodel is alleen naar eventuele beschikbaarheid te verstrekken.

Bekijk meer Bekijk minder
Oranjegekleurde autoverhuur van Sixt in de aankomsthal

Oranjegekleurde autoverhuur van Sixt in de aankomsthal

Sixt autoverhuur bevindt zich in de aankomsthal van Vaexjoe Luchthaven. Wij hebben een groot aanbod aan exclusieve voertuigen van bekende merken als BMW, Audi, MINI en Mercedes. Als u vooraf online of telefonisch een huurauto reserveert, kunt u op uw gemak en op basis van onze handige prijsvergelijking goedkoop een auto huren bij Vaexjoe Luchthaven. Uw autosleutels liggen dan al klaar op ons verhuurkantoor. Maar gewoon binnenlopen na aankomst op het vliegveld van Vaexjoe mag natuurlijk ook. Onze service omvat het 24 uur per dag kunnen ophalen en inleveren van uw gehuurde auto. U wilt maximaal mobiel zijn tijdens uw verblijf in Zuid-Zweden en veilig onderweg zijn. Maak dan gebruik van extra's als navigatie, een extra bestuurder, een kinderzitje en bescherming van alle inzittenden.

Een auto huren en Vaexjoe en omgeving verkennen

Een auto huren en Vaexjoe en omgeving verkennen

Vaexjoe Luchthaven ligt op slechts een paar kilometer ten westen van Vaexjoe. Een huurauto is een duidelijke meerwaarde om de stad en het landschap van Småland beter te leren kennen. Plan een route langs de middeleeuwse kathedraal met zijn dubbele toren en bewonder de ruïnes van het prachtige kasteel Kronoberg. U kunt ook wat tijd doorbrengen in het Zweedse Glasmuseum en doorrijden naar een van de vele natuurgebieden in de omgeving. Aan het strand van het Helgasjön meer kunt u 's zomers genieten van het buitenleven. Met Sixt autoverhuur blijft geen plek in dit deel van Zweden onontdekt.

Jonny Fransén
( Station Manager )