Örebro

Auto huren Örebro – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Maak kennis met Oerebro vanuit uw huurauto van Sixt

Oerebro is een stad in Midden Zweden die u van alles te bieden heeft. U kunt er genieten van de drukte van de stad, maar met een klein stukje rijden zit u in een heerlijk landelijke omgeving. Om dat te doen kunt u terecht bij de autoverhuur in Oerebro voor het huren van een auto van maximaal een half jaar oud. In Oerebro zijn vier verschillende verhuurlocaties, waaronder bij de luchthaven en op het centraal station. Komt u aan in Oerebro, dan kunt u dus direct overstappen op uw auto. Bij de Sixt autoverhuur in Oerebro kunt u de auto die u heeft gehuurd bovendien 24 uur per dag weer retourneren.

Bekijk meer Bekijk minder
Kies alleen voor het allerbeste

Kies alleen voor het allerbeste

Wereldwijd kiezen klanten voor Sixt en dat heeft een reden. Wij bieden u de mogelijkheid om overal ter wereld altijd een auto te reserveren. Daarvoor is er een mobiele applicatie voor smartphone of tablet. Ook kunt u reserveren door gebruik te maken van de website of door te bellen. U weet op die manier zeker dat er een auto voor u klaar staat als u aankomt bij de autoverhuur. Ook doen wij voor u bij onze goedkope autoverhuur een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zo weet u altijd zeker dat u een scherpe prijs betaalt. Dat maakt een auto huren in Oerebro een ideale combinatie.

Auto huren in Oerebro

Auto huren in Oerebro

Een auto huren is gemakkelijk bij Sixt. Ook kunt u deze service zelf uitbreiden op de manier die u wenst. Kies bijvoorbeeld voor het huren van een navigatiesysteem, om zeker te weten dat u de weg kunt vinden in Oerebro en de omgeving. Gaat u met uw gezin op vakantie, dan kunt u er ook voor kiezen om een kinderzitje bij de boeken of om een extra bestuurder op te geven. Daarbij bent u altijd all-risk verzekerd als u kiest voor een auto huren bij Sixt. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is ontspannen te genieten van uw verblijf in het prachtige Oerebro.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties