Luleå Kallax Luchthaven

Luleå Kallax Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flygstationsvägen 4, 972 54 Luleå

GDS-Code: LLA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 23:00

ZA:

10:30 - 16:00

ZO:

09:30 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Luleå Kallax Luchthaven

Autoverhuur Luleå Kallax Luchthaven

Als u op Lulea Kallax Luchthaven een huurauto zoekt, is dat zo geregeld met Sixt. Wij staan bij dit Zweedse vliegveld voor u klaar met auto’s, stationwagens en SUV’s. Ook kunt u bij onze autoverhuur een busje huren. Daarnaast kunt u deze verschillende voertuigcategorieën uitbreiden met enkele extra’s. Onze medewerkers helpen u bijvoorbeeld graag verder als u navigatie, winterbanden of een babyzitje nodig heeft. En rijdt u misschien liever in een automaat, of in een diesel auto? Sixt autoverhuur maakt het voor u mogelijk. Bovendien zijn al onze huurauto’s goedkoop, maar wel premium. Daarom kiest u voor Sixt!

Bekijk meer Bekijk minder
Vanaf het vliegveld een auto huren

Vanaf het vliegveld een auto huren

Sixt autoverhuur op Lulea Kallax Luchthaven zit direct op het vliegveldterrein, op wandelafstand van de landingsbaan. U kunt hier zeer gemakkelijk een auto huren. Het voordeligste is reserveren via het internet, want zo profiteert u van onze speciale lage internettarieven. Bovendien wordt uw boeking dan ogenblikkelijk verwerkt, zodat u direct een bevestiging krijgt. U kunt hiervoor gebruikmaken van deze website, maar er is ook een speciale app beschikbaar voor iPhone en BlackBerry. Daarnaast kunt u altijd telefonisch reserveren. Vanaf onze autoverhuur rijdt u in minder dan een kwartier naar het centrum van Lulea.

De omgeving van Lulea Kallax Luchthaven ontdekken per huurauto

De omgeving van Lulea Kallax Luchthaven ontdekken per huurauto

Lulea is een regionaal verkeersknooppunt. Dat betekent dat de auto een zeer geschikt vervoersmiddel is om u te verplaatsen vanaf het vliegveld, want het is goed ontsloten door het wegennet. U bent na het auto huren op Lulea Kallax Luchthaven bijvoorbeeld in no-time in het centrum van Lulea. Deze bruisende en moderne stad is vooral rijk aan cultuur. Nadat u de niet te missen kathedraal in het centrum heeft gezien, kunt u bijvoorbeeld doorrijden naar de omgeving van de technische universiteit tien minuten verderop. Daar zijn diverse musea te vinden, maar ook zeer betaalbare restaurants en bars en diverse budgethotels. En rijdt vooral nog iets verder, want op een kwartier van Lulea vindt u Gammelstad. Dit kerkdorp uit de twaalfde eeuw is nog grotendeels intact en staat integraal op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Een echte aanrader!

Robin Lindholm
( Station Manager )