Umeå Luchthaven

Umeå Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ankomsthallen, Arrival hall, 903 36 Umeå

GDS-Code: UME

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

07:00 - 23:00

ZA:

10:00 - 18:00

ZO:

10:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Umeå Luchthaven

Autoverhuur Umeå Flughafen

Dankzij Sixt autoverhuur op Umea luchthaven gaat u ontspannen op pad. Een huurauto geeft u alle vrijheid om uw eigen route uit te stippelen in deze Noord-Zweedse stad. Sixt zorgt ervoor dat u voor lage prijzen kunt kiezen uit verschillende categorieën huurauto's. Het uitgebreide aanbod op Umea Luchthaven bestaat uit auto's en stationwagens, sportauto's, cabrio's, SUV's en een busje. Wel is het zo dat u alleen een voertuigcategorie kunt boeken. Een specifiek soort auto huren is namelijk niet mogelijk. Maar u krijgt zeker waar voor uw geld. Sixt autoverhuur staat onder andere bekend vanwege haar goede service, lage prijzen en voertuigen van hoge kwaliteit.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkoop een auto huren op Umea luchthaven: simpel en snel beginnen aan uw Zweedse avontuur

Goedkoop een auto huren op Umea luchthaven: simpel en snel beginnen aan uw Zweedse avontuur

Op de Sixt website kunt u de prijzen van autoverhuurders met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u online met slechts een paar klikken het autoverhuur regelen. Ook het ophalen van de huurauto op het vliegveld van Umea verloopt simpel en snel. Na aankomst hoeft u slechts een paar minuten te lopen naar uw auto. De verhuurlocatie bevindt zich namelijk in de aankomsthal. Zo kunt u dus meteen beginnen aan uw Zweedse avontuur. Een voordeel aan Umea luchthaven is dat het zeer dicht bij het centrum ligt, slechts 10 minuten rijden met de auto.

Cultuur snuiven in Umea

Cultuur snuiven in Umea

Het in Noord-Zweden gelegen stad Umea heeft een zeer goede infrastructuur. Deze stad leent zich dan ook uitstekend voor een autovakantie. Umea staat bekend om haar interessante bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de plaatselijke dierentuin, dat de 'Holmsunds Tropikus' wordt genoemd. Bewonder tijdens dit gezellige uitje slangen, apen en leeuwen. Of snuif cultuur in het schitterende en gratis toegankelijke 'Umedalens skulpturpark'. Dit beeldenpark staat elke zomer in het teken van een internationale beeldententoonstelling.

Robin Lindholm
( Station Manager )