Umeå

Auto huren Umeå – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Umea voor uw vakantie

Umea is een van de belangrijkste steden van het hoge noorden van Zweden en telt dan ook meerdere vestigingen van Sixt. Afhankelijk van uw wijze van vervoer naar Umea, zult u tijdens uw verblijf daarom altijd snel en voordelig een huurauto kunnen vinden. Er zijn Sixt-verhuurlocaties bij het centraal station en het vliegveld (UME), en er is tevens een vestiging in Umea zelf. De openingstijden van deze locaties zijn wisselend, maar zoals u van ons gewend bent kunt u uw gehuurde auto 24 uur per dag ophalen en 24 uur per dag inleveren. Ons lokale aanbod autoverhuur bestaat uit personenauto's, stationwagens, SUV's, sportauto's en cabrio's.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt autoverhuur in Umea-verblijf 's zomers en 's winters

Sixt autoverhuur in Umea-verblijf 's zomers en 's winters

Ondanks zijn ligging op zo'n vierhonderd kilometer van de poolcirkel, heeft Umea een relatief warm zomerklimaat en kent de stad milde, zij het lange, winters. Een bijkomstigheid waarmee u rekening dient te houden is dat de zon in de zomer vrijwel niet onder de horizon verdwijnt, terwijl zij in de wintermaanden nauwelijks te zien is. Voor de combinatie een auto huren in Umea voor uw vakantie is het van belang dat u zich dit goed realiseert. De medewerkers van de Sixt-locaties in Umea staan vanzelfsprekend altijd tot uw dienst, zodat het bij ons het gehele jaar door mogelijk is om een auto te huren.

Eerst naar Sixt autoverhuur en dan Umea verkennen

Eerst naar Sixt autoverhuur en dan Umea verkennen

Na uw aankomst in Umea is een Sixt-vestiging met goedkope autoverhuur dus nooit ver weg. En dat is in deze cultureel belangrijke stad geen overbodige luxe, want er zijn genoeg redenen om een auto te huren. Zo heeft Umea diverse interessante musea, waaronder een skimuseum, een gitarenmuseum, het stadsmuseum en een museum voor hedendaagse kunst. De omgeving van de cultuur-, universiteits- en kuststad biedt bovendien uitstekende mogelijkheden voor wandeltochten, vissen, zwemmen en raften. Na een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zult u ontdekken dat Sixt verreweg de voordeligste keuzemogelijkheden heeft. Een auto huren kan snel en eenvoudig via internet, telefonisch, per automaat of natuurlijk aan de balie.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties