Arvidsjaur Luchthaven

Arvidsjaur Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flygplatsen, 933 91 Arvidsjaur

GDS-Code: AJR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 21:30

ZA:

12:30 - 13:30

ZO:

15:30 - 21:30

Vakanties:

15:30 - 21:30

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Arvidsjaur Luchthaven

Autoverhuur Arvidsjaur Luchthaven

Een auto huren bij ons is ook in Zweden mogelijk. Dit is een leuk land voor wanneer u een keer iets anders wilt dan een zonnige vakantie. Bovendien is er veel te beleven. Zo ook in de stad Arvidsjaur. Wanneer u bent aangekomen op Arvidsjaur luchthaven hebben wij daar een auto voor u klaarstaan. We zijn 24/7 beschikbaar zodat het niet uitmaakt hoelaat uw vlucht vertrekt. Er worden verschillende categorieën aangeboden, zoals bijvoorbeeld stationswagens en SUV's. Bovendien zijn er ook nog opties om er bijvoorbeeld winterbanden en kinderzitjes bij te huren. Een auto huren bij Arvidsjaur luchthaven is dus een uitstekend idee. Let wel: het is niet mogelijk om een specifieke huurauto te nemen; alleen een bepaalde voertuigcategorie.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkoop een auto huren op Arvidsjaur luchthaven

Goedkoop een auto huren op Arvidsjaur luchthaven

Sixt autoverhuur heeft een locatie gevestigd bij Arvidsjaur luchthaven. Makkelijker kan het niet voor u worden gemaakt. Qua afstand is het ook prima te doen. De luchthaven ligt namelijk slechts 13 km verwijderd van de stad. Met een auto kunt u dus snel op bestemming zijn! De boekingen om een auto te reserveren kunnen telefonisch worden gemaakt, maar er zijn ook andere mogelijkheden zoals via onze website hier of onze app, die onder meer voor Android en iOS beschikbaar is.

Bezienswaardigheden in Arvidsjaur dankzij autoverhuur

Bezienswaardigheden in Arvidsjaur dankzij autoverhuur

Arvidsjaur is een pittoreske stad met nog geen 5000 inwoners. Ondanks het feit dat het een kleine stad is, is er toch veel te beleven. Zo biedt de stad allemaal verschillende attracties aan voor toeristen. Wat dacht u van een sneeuwmobiel-tour, op uw gemakje vissen of toch liever skiën? Indien u graag cultuur wilt opsnuiven is er ook nog een mooie kerk. Deze is in 1903 geopend en dan ook zeker een bezoekje waard. Hoewel de stad klein is, liggen deze bezienswaardigheden wel ver van elkaar verwijderd. Daarom is een auto ideaal om uw vakantie zo goed mogelijk te benutten.

Oskar Stålnacke
( Station Manager )