Stockholm Västerås Luchthaven

Stockholm Västerås Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 721 31 Västerås

GDS-Code: VST

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA:

14:30 - 15:30

WO:

15:30 - 16:30

VR:

13:30 - 14:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Stockholm Västerås Luchthaven

Een goedkope auto huren bij Stockholm Vaesteras Luchthaven

Als u van plan bent om een vakantiereis naar Vaesteras te maken, is een auto huren bij Sixt op Stockholm Vaesteras Luchthaven (VST) een uitstekende optie. U kunt kiezen uit een grote vloot aan auto's van nog geen half jaar oud. Van BMW tot Mercedes, van Audi tot MINI. U kunt aan de hand van onze prijsvergelijking voordelig een auto huren bij Stockholm Vaesteras Luchthaven en daarbij uw gewenste voertuigcategorie reserveren. Ons aanbod omvat onder meer zuinige dieselauto's, automaten, luxe SUV's, sportieve cabrio's, ruime stationwagens en handige busjes voor als u met een groot gezin of grote groep vrienden of kennissen naar Midden-Zweden komt.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt autoverhuur vindt u in Terminal 1 op Stockholm Vaesteras Luchthaven

Sixt autoverhuur vindt u in Terminal 1 op Stockholm Vaesteras Luchthaven

Stockholm Vaesteras Luchthaven bevindt zich vlak bij de stad Vaesteras en circa 100 kilometer westelijk van Zwedens hoofdstad Stockholm. Onze autoverhuur vindt u in Terminal 1 op het vliegveld, waar onze vriendelijke en professionele medewerkers klaar staan om u aan een goedkope, veilige en comfortabele huurauto te helpen. Zij helpen u tevens aan tal van extra's, zoals een navigatiesysteem, onbeperkt aantal rijkilometers, extra bestuurder en kinderzitje. U kunt alle dagen van de week terecht bij ons verhuurkantoor in de aankomsthal om een huurauto vast te leggen. U hoeft echter niet te wachten tot u in Zweden arriveert. Met vooraf online of telefonische reserveren heeft u een grote kans op een speciale topaanbieding van Sixt autoverhuur.

Met een gehuurde auto van Sixt flexibel Midden-Zweden ontdekken

Met een gehuurde auto van Sixt flexibel Midden-Zweden ontdekken

De afstand tussen Stockholm Vaesteras Luchthaven en de stad Vaesteras bedraagt slechts 5 kilometer. Deze stad in het landschap Västmanland, ook wel de komkommerstad genoemd, heeft een mooie, dertiende-eeuwse kathedraal die het bezoeken waard is. Een huurauto schenkt u de mogelijkheid om naar het Turbine Museum te rijden en vervolgens een tour te maken langs het Engso kasteel en de oude Viking begraafplaats Anundshog, waar rondleidingen worden gegeven. Een auto geeft u de vrijheid om leuke uitstapjes te maken. Stockholm ligt op iets meer dan een uur rijden, waar attracties als het Vasa Museum, het openluchtmuseum Skansen, de oude stad Gamla Stan en het ABBA Museum op u wachten. Een auto huren is een doorslaggevende factor om vele indrukken in Vaesteras en Stockholm op te doen.

Jonas Engström
( Station Manager )