Åre Oestersund Luchthaven

Åre Oestersund Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Åre Östersund Flygplats, 832 96 Frösön

GDS-Code: OSD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Åre Oestersund Luchthaven

Een auto huren op Are Oestersund Luchthaven

Bent u van plan om binnenkort naar de binnenlanden van Zweden te gaan? Maakt u dan gebruik van het aanbod van Sixt autoverhuur als u daar zoveel mogelijk wilt zien. Wij geven u veel keuze in voertuigcategorieën zoals busjes, stationwagens en SUV's. Handige opties zoals winterbanden, automatische transmissie en navigatie reserveert u tegelijkertijd met uw boeking. Al onze huurauto's zijn modern, goed onderhouden en nog geen half jaar oud.

Bekijk meer Bekijk minder
De luchthaven en onze vestiging

De luchthaven en onze vestiging

De vestiging van Sixt autoverhuur vindt u in het hoofdgebouw van de luchthaven. Deze luchthaven ligt op een eiland in het meer Störsjon en is via gemakkelijk te vinden uitvalswegen verbonden met het vasteland en de steden Are en Östersund. Voor de eerstgenoemde stad, dat 94 km verderop ligt, neemt u de Rödövagen, totdat u aansluiting vindt op de snelweg E14, die langs de stad loopt. Östersund ligt op 11 km afstand aan de overkant van het eiland. U volgt de Rödövagen in zuidoostelijke richting totdat u bij de brug over het meer komt. Aan de overkant ligt uw bestemming.

Bezienswaardigheden in de stad en omgeving

Bezienswaardigheden in de stad en omgeving

In Östersund kunt u een bezoek brengen aan het legermuseum en aan het interessante vliegtuigmuseum. Parkeer uw huurauto aan de haven en maak een boottocht over de Störsjon. Misschien komt u het in lokale legendes bekende monster wel tegen, dat verwant zou zijn aan het monster van Loch Ness. De stad Are ligt in de streek Jämtland, bekend om zijn woeste natuurschoon en de wintersportmogelijkheden als er sneeuw ligt. Bezoekt u in Jämtland beslist de Tännforsen, de grootste waterval van Zweden. Het opvallend roze jachtslot Rensjösätern is een bezoek ook meer dan waard, net zoals het Thaise paviljoen in de berkenbossen van Ragunda.