Malmö Sturup Luchthaven

Malmö Sturup Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Sturup flyplats Box 24, 230 32 Malmö Sturup

GDS-Code: MMX

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 18:00

ZA - ZO:

10:00 - 15:00

Vakanties:

11:00 - 14:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Malmö Sturup Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Malmoe Luchthaven Sturup

Een auto huren bij Malmoe Luchthaven Sturup wordt met autoverhuur Sixt wel heel erg eenvoudig. U kiest de categorie van uw voorkeur en wij garanderen u dat u een model uit deze groep tot uw beschikking krijgt. Bij deze locatie kunt u bijvoorbeeld kiezen uit stationwagens, Sportauto's, cabrio's en SUV's.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren

Een auto huren

U kunt bijvoorbeeld een auto reserveren via de website, telefonisch, per e-mail of door gebruik te maken van de handige app. U kunt uw gehuurde auto 24 uur per dag ophalen en weer inleveren. Het vliegveld ligt op circa 30 km verwijderd van het centrum van de stad. Dat houdt in dat het slechts een halfuurtje rijden is. U stapt vanuit het vliegtuig vrijwel meteen over in uw huurauto en bent binnen de kortste keren op de plaats van bestemming

Met een huurauto Malmoe ontdekken

Met een huurauto Malmoe ontdekken

Met een auto van autoverhuur Sixt kunt u de hele stad op eigen gelegenheid bezoeken. Een gebouw dat u beslist niet kunt missen is het Turning Torso, op dit moment de hoogste wolkenkrabber van Scandinavië. Houdt u van cultuur en gebouwen met een verleden dan is de Sankt Petri Church zeker een bezoekje waard. Malmöhus is een kasteel dat dateert uit de middeleeuwen. Hier is heden ten dagen een museum gevestigd. Het kasteel ligt aan de uitgebreide kasteeltuinen, waar u even uit kunt rusten van de drukte van de stad. Wanneer u denkt dat u alles gezien heeft in Malmoe zelf, dan is het natuurlijk een idee om gebruik te maken van de Sontbrug, die pas in 2000 geopend werd. Deze brug verbindt de stad met Kopenhagen. Houd er wel rekening mee dat er tol geheven wordt en vergeet niet om uw paspoort mee te nemen.