Autoverhuur
KroatiŽ
Inklappen
KroatiŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in KroatiŽ - huurauto online boeken

Makkelijk een auto huren in KroatiŽ

In de jonge Europese lidstaat KroatiŽ kunt u bij Sixt op tien locaties een auto huren. Onze verhuurlocaties zijn goed verspreid over het land. Natuurlijk vindt u ons bij de hoofdstad Zagreb. Er zijn hier twee vestigingen, waarvan ťťn op de luchthaven(ZAG). Vlakbij de grens met SloveniŽ vindt u drie verhuurlocaties aan de kust. Lager langs diezelfde kust staan onze huurauto's voor u klaar in de omgeving van Zadar en Split. En ook in Zuid-KroatiŽ, vlakbij Montenegro, is Sixt aanwezig met twee vestigingen rond de stad Dubrovnic. U kunt in KroatiŽ kiezen uit een ruim aanbod van modellen. Lopend van eenvoudig tot zeer luxe.

Kroatien Country

Uw auto huren om KroatiŽ te bewonderen

KroatiŽ strekt zich uit langs de Adriatische zee. De wegen zijn goed en net als in Nederland bedraagt de maximum snelheid 130 km per uur. KroatiŽ is een dun bevolkt land met een schitterende natuur. Langs de kust zijn diverse mooie stadjes die beslist de moeite waard zijn om met uw huurauto te bezoeken. U bereikt ze via de Magistrale (E65), de grote autoweg langs de kust. Ook de hoofdstad van KroatiŽ mag u zeker niet missen. De stad is met de auto goed toegankelijk en u kunt er ook makkelijk parkeren. Net als in Nederland geldt hier een maximum snelheid van 50 km per uur. Zagreb herbergt tal van bezienswaardigheden en heeft de potentie om een grote toeristische trekpleister te worden. U betaalt hier met de Kuna. Deze nationale munt van KroatiŽ levert voor ons een aantrekkelijk prijspeil op.

Kroatien Country

Met maximale service uw auto huren in KroatiŽ

Bij onze autoverhuur staan service en kwaliteit voorop. U rijdt altijd in een vrijwel nieuwe auto en kunt deze dag en nacht reserveren. Via internet zelfs tot twee uur voor vertrek. Dit kan via de website, maar ook met behulp van onze mobile app. Natuurlijk bent u ook op al onze vestigingen van harte welkom voor het maken van een reservering. En vergeet u tenslotte ook ons reserveringsnummer 023-56 986 56 niet. Nog nooit was uw autorit zo ontspannen!

Kroatien Country

 

Regio's met Sixt locaties

 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice